Kategoriat
Ulkomaat

Fakta: Putinin tulevaisuus

Venäjän presidentti Vladimir Putinille on julkisuudessa esitetty moninaisiin kansainvälisiin tehtäviin toisen kautensa päättymisen jälkeen. Seuraavassa niistä muutamia:

  • Suomen presidentti — Putinia ei vielä kertaakaan ole valittu Suomen johtoon, joten hän on mahdollinen ehdokas 2012 vaaleissa. Putinin arvellaan voivan nostaa Suomen ulkopoliittista profiilia sekä valloittaa maailman.
  • Uusi James BondPierce Brosnanin tilalle etsitään kiivaasti uutta karismaattista agenttia, ja studiopomojen mielestä Putin olisi loistoehdokas. Hänen arvellaan voivan nostaa elokuvien profiilia sekä valloittaa maailman.
  • YK:n pääsihteeri — Putinin mahdollisuuksia virkaan pidetään jopa Bill Clintonia parempina. Hänen arvellaan voivan nostaa maailmanjärjestön profiilia sekä valloittaa maailman.
  • Venäjän presidentti — Yllätysveto, muttei kuitenkaan tyystin poissuljettu. ”Olen valmis taipumaan jos minua itseni toimesta pyydetään jatkamaan”, Putin sanoi pallokarttaa tiiraillen.

2 vastausta aiheeseen “Fakta: Putinin tulevaisuus”

Putin voisi lähteä itämaiselle linjalle ja pyrkiä Khalifiksi Khalifin paikalle, joka antaisi hänelle omistusoikeudet Saudi-Arabian öljyihin. Tällä välin Bush kuulee sanan ”öljy” ja hyökkää Saudeihin jossa Putin odottaa vastassa, ja kun USAlaiset luulevat tulleensa Venäjälle, lähtevät he etelämmäksi ja hukkuvat Punaiseen mereen.

Putin voisi myös osallistua seuraavien ainakin 15 Harry Potter -elokuvan tekemiseen. Kun filmiteollisuudella olisi käytössään aito Vladimir Putin, säästyisi tukuittain rahaa, kun ei tarvitsisi tuottaa elokuvien Dobby-tonttua animaation keinoin. Tai jos Vladimirille ei urkene uraa filmitonttuna, niin kyllähän maailmaan yksi puutarhatonttu lisää mahtuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Huovisen mielestä kaikilla pitää olla oikeus katsoa paskaa ohjelmaa

(ALEXANDERPLATZ) Tuore liikenne- ja viestintäministeri Susanna Huovinen (pds) pitää mahdollisena, että valtio alkaisi tukea vähävaraisimpien digiboksihankintoja. Huovisen mukaan on jokaisen...

Close