Kategoriat
Ulkomaat

Putin ei asetu ehdolle vaaleihin

(KREML) Venäjän presidentti Vladimir ”Vladdu” Putin on ilmoittanut, ettei aio asettua ehdolle vuoden 2008 presidentinvaaleissa.
”On tässä jo tarpeeksi pokkuroitu kansalaisten edessä. Käy ylpeyden päälle, kun minua äänestäneitä on ollut vain reilut 50 prosenttia. Stalin pääsi paljon parempiin lukemiin.”
Putin ei kertonut tarkemmin, millaisia suunnitelmia hänellä on vuodesta 2008 eteenpäin. Hän uskoo kuitenkin löytävänsä paikkansa yhteiskunnassa.
”Se on sitten ihan toinen asia, jos tarjolla on vaikkapa Neuvostoliiton styrangin virka. Ja mikseipä olisi”, Putin huomautti leikilliseen sävyyn.

8 vastausta aiheeseen “Putin ei asetu ehdolle vaaleihin”

Kenestä tuleekaan seuraava presidentti rakkaaseen kirkuvanpunaiseen itänaapuriimme? Koska en ehdokkaista tiedä muuta kuin sen, että sen voi ilmoittaa kaavana n-(P)utIN, haluaisin kysyä että onhan myös Ancient Onella mahdollisuus ja halua asettautua ehdokkaaksi? Cthulhu Kremliin!

Minä kun olin kuvitellut, että Suuri Cthulhu on jo Kremlissä
mm. Valkoisen talon -pestinsä lisäksi.

Ei pidä unohtaa, että Boris Jeltsin on vielä elossa. Tosin ennen vuoden 2008 vaaleja Putin jättää järjestämättä kansanäänestyksen, jossa olisi kysytty, voiko keis… presidentin virkakausia olla rajaton määrä. Tuloksen perusteella Putin voi päätellä loogisesti kansan tahtovan hänen olevan presidentti ikuisesti. Sitten vain rasvaamaan Tshetsheniaan suunnattuja ohjuksia.

VP julistetaan valtakunnankansleriksi juuri ennen vaaleja, niin presidentin valtaoikeudet tai kaudet eivät rajoita tehokasta hallinnointia. Pääsee keskittymään olennaiseen.

Valta turmelee, ja rajaton valta turmelee rajattomasti. Vaatii luonnetta kieltäytyä diktaattoriksi ryhtymisen kiusauksesta. Ei voi kuin ihailla Putinin päätöstä.

Kyllä sillä jokin koira on haudattuna. Todennäköisesti rahakas virka, joka varmistaa seuraavan presidentin ohjailun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Fakta: Putinin tulevaisuus

Venäjän presidentti Vladimir Putinille on julkisuudessa esitetty moninaisiin kansainvälisiin tehtäviin toisen kautensa päättymisen jälkeen. Seuraavassa niistä muutamia: Suomen presidentti --...

Close