Kategoriat
Ulkomaat

Bush toivoo kouluihin vaihtoehtoisia opetusmalleja

(GENESIS) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush muuttaisi radikaalisti maan peruskoulujen opetussuunnitelmia. Bushin mielestä oppilaille pitäisi antaa monipuolisempi kuva maailmasta sisällyttämällä opetukseen vaihtoehtoisia näkemyksiä eri tieteistä.
”Minusta on tärkeää, että koululaisille opetetaan erilaisia näkökulmia asioihin. Vaikka joku tutkimussuuntaus olisikin päin persettä ja kaiken olemassaolevan tutkimustiedon valossa täysin väärä, ei se tarkoita sitä, etteikö se olisi arvokas sinänsä”, totesi relativistiksi heittäytynyt Bush tukevassa kännissä.
Bushin mukaan kouluissa pitäisikin tämän moniarvoisuuden tukemiseksi opettaa paitsi kreationistista evoluutio-oppia, myös väärin laskettua matematiikkaa, alkemiaa, geosentristä fysiikkaa sekä rotuoppia.
”Usein monia valtavirrasta sivussa olevia tieteen suuntauksia moititaan turhaan. Niillä voi olla meille paljon kiintoisaa annettavaa, vaikka se anti olisikin virheellistä”, perusteli Bush logiikan tuolta puolen.
Bushin mukaan valtionhallinnolle olisi suunnatonta hyötyä siitä, jos uudistetut opetusohjelmat saisivat kansalaiset mm. ymmärtämään sen, että velalle perustuva kulutus on kestävä talouskasvun veturi ja puolustusmenojen kasvattaminen järkevä tapa tasapainottaa valtionbudjettia.

3 vastausta aiheeseen “Bush toivoo kouluihin vaihtoehtoisia opetusmalleja”

Lavoisier oli al-Quaidan kätyri ja kärsi ansaitsemansa kohtalon. Flogiston on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tiedonantaja tuo markkinoille nuorisolehden

(TEHTAANKATU) Suomalainen aikakauslehtikenttä saa uuden tulokkaan, kun Tiedonantaja-lehti aloittaa oman kuukausittaisen nuorisolehtensä julkaisemisen. Erityisesti nuorille naisille suunnattu Komsomolitan lupaa rohkeaa...

Close