Kategoriat
Yleisönosasto

Vastauksia kaivataan

Hyvä Lehden toimitus,
Olisiko mahdollista, että alkaisitte pitämään palstaa, jolla ratkaistaisiin lopullisesti kaikki ihmisten ongelmat? Minä esimerkiksi haluaisin kysyä, että mikähän mahtaa olla, kun viina ei ole maistunut koko päivänä? Olenko liian lihava?
Terv.
Ritva Holopainen

11 vastausta aiheeseen “Vastauksia kaivataan”

Vastaukset ovat niin itsestään selviä, että Lehden toimitusta ei tarvitsisi noilla vaivata.
Jos viina ei ole maistunut, olet varmaat juonut maustamatonta viinaa ja asia korjaantuu joko itse maustamalla sen tai ostamalla huomenna lastin maustettua viinaa. Olet.Voi. Siitä joko kuolee tai menettää järkensä. Ei ilman kotietsintälupaa. Jos se ei ole erikseen sallittua, se on kiellettyä. Ei. Ehkä. Paljonko haluat sen olevan? Kana. Muna. Helmenkalastaja. Osta! Myy!

Tietenkään et ole liian lihava, jos olisit olisi sinusta tehtyy TV ohjelma tosi tv jossa sinua laihdutettaisiin vimmatusti.
Omaa painoaan on helppo tarkkailla, jos mahtuu kulkemaan ovista niin ei ole ylipainoinen.

Itse yst. tied. että kun Aamulehden ohjelmatietojen jälkeen lukee kanavien ShowView-koodit, niin siellä perässä lukee ”Lehti ei vastaa ShowView-koodeista.” Mitä perkeleen kekkulointia se sellainen on, kyllä Lehden on otettava vastuu asioista! Peräänkuuluttaisin arvokeskustelua!
Toiseksi haluaisin kysyä viekö pakkanen naapurin perunat tänä vuonna ja jos ei, niin pitääkö minun viedä ne?

Lehden toimitus muuten kirjoittaa itse kaikki kommentit näihin uutisiin.
Kuten tämänkin.

Viinanhan ei tunnetusti tarvitse maistua. Pääasia että sitä kuluu ja paljon. Jos lihavuus on kompleksina, auttaa siihen takuuvarmasti lisälihottaminen: voi myöhemmin muistella menneitä, kuinka sitä olikaan laihassa kunnossa. Yksinkertaista!
Vati-Kaanille: Naapurin perunat ovat ranskailaisia. Ei kannata vaivautua! Routa vie ja taksi tuo, mut siideri mua liikuttaa. Myyräkuume niistä vaan tulee. Ja lintuinfluenssa on hyvä syy jäädä töistä pois.

(Bolognese) Rasvaa kannattaa kerätä vyötärölle ja rutkasti, rasvaimussa se saadaan sitten pois ja irronneesta ihrasta voi tehdä saippuaa! Muistattehan, että puhtaus on puoli ruokaa!
Alkoholia ei pidä maistella ettei tule sakilaisten pilkkaamaksi. Nenän alta ääntä kohti ja sillä selvä känni päälle.

Voin osallistua kaikkien ongelmien ratkaisuun, ellei se vaaranna
ongelmanratkaisukykyäni

Ongelmia ei toisaalta saa ratkaista. Mitä poliitikot, virkahenkilöt ja
muut kylähullut sitten tekisivät.

Ritvan ongelma saattaa olla jo perjantain myötä ratkaistu. Mahd. ongelmaa lihavuudesta tahtoisin lähestyä tissien kautta. Kuten mitä tahansa ongelmaa. Vaikka ei lihavuus kunnon hönössä ole mikään ongelma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jyväskylän yliajot käynnistyvät viikonloppuna

(KAASARI) Jyväskylän perinteiset yliajot käynnistyvät jälleen Keski-Suomen maisemissa tulevana viikonloppuna. Viranomaisten arvion mukaan lähipäivien aikana maakunnan teillä yliajetaan muutamia satoja...

Close