Kategoriat
Urheilu

Jyväskylän yliajot käynnistyvät viikonloppuna

(KAASARI) Jyväskylän perinteiset yliajot käynnistyvät jälleen Keski-Suomen maisemissa tulevana viikonloppuna. Viranomaisten arvion mukaan lähipäivien aikana maakunnan teillä yliajetaan muutamia satoja siilejä, kettuja, hirviä, kolmasluokkalaisia, käärmeitä sekä supikoiria.
”Kyllä niin voi sanoa, että harakoilla on pulskat ajat taas edessä”, kommentoi poliisikomisarjus Vilhelmi Harjus.
Eivätkä maakunnan vitsaukset tähän lopu. Syyspuolella on talouslähteiden mukaan odotettavissa muutamia tuntuvia teollisuuslaitosten alasajoja.
”Yrittäjyys ylös yhteiskunnassa yhteistyöllä”, sanoi joku ennenkuin naurettiin pihalle.

Yksi vastaus aiheeseen “Jyväskylän yliajot käynnistyvät viikonloppuna”

Missä viipyvät uudet urheilu-uutiset??? Steroidilihaskimput ja Etiopian rimppakintut ovat jo useampaan otteeseen uhmanneet stadionin pyöriviä tuulia, suomalaiset ovat karsiutuneet stadionin pyörivien tuulien takia ja Bubi Wallenius ansainnut löpinöillään jo useammat potkut YLEstä. Ja Lehti vaikenee. Urheilua! Tissejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Härskit hakukonesähkeet keskiviikoksi

Jyväskylä katastrofialueeksi - Länsi-Suomen lääninhallitus on julistanut koko Jyväskylän keskustan katastrofialueeksi viikonlopun MM-rallin takia. Viranomaisten mukaan suurajot tuovat kaupunkiin jopa...

Close