Kategoriat
Sähkeet

Kirjeenvaihtosähkeitä tiistaiksi

Kirjekaveria kaivataan – Hei, olen nuorekas islamilainen valtio Lähi-idän ja Aasian rajamailta. Etsin kirjekaveria suurehkoista teollisuusmaista, mielellään Länsi- tai Keski-Euroopasta. Jos olet kiinnostunut uraanin rikastamisesta ja ydinvoimaloista, lähetä kirje. Ps. kuva olis kiva. nimim. Ajatollah -79
Kirjoita tai tekstaa – Moi, olen jo varttunut mutta yhä nuorekas oikeistolaispoliitikko pääkaupunkiseudulta. Etsin kirje- ja tekstariseuraa muodokkaista nuorista naisista. Jos olet kiinnostunut SLU:sta tai kokoomuksen puheenjohtajuudesta, ota yhteyttä. Ps. paljastava kuva olis kiva. nimim. Eisenhower
Ota yhteyttä – Terve, olen nimettömänä pysyttelevä menevä nainen Uudeltamaalta. Etsin kirjekaveria suomalaisista iltapäivä- ja seurapiirilehdistä, jotka eivät kaihda vihjailevaa kielenkäyttöä tai sitaattien käyttöä etunimissä. Jos olet kiinnostunut, lähetä kortti. Ps. foto olis kiva kuva. nimim. ”Kunta Turun vieressä”

2 vastausta aiheeseen “Kirjeenvaihtosähkeitä tiistaiksi”

Olen 26-vuotias opiskelija Pennäisistä. Helsingin Sanomien tilaukseni loppui riitaisissa tunnelmissa, joten etsin seuraa uudesta sanomalehdestä aamukahvien merkeissä. Olethan jo teini-ikäsi ylittänyt, vakavarainen ja mielellään suomenkielinen. Pienikokoiset lehdet, älkää vaivautuko, koolla on TODELLAKIN väliä. Sarjakuvat plussaa!
Nimim. Kyllähän se onnistuu illallakin ruokapöydän ääressä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Budjetti sekoittaa fanien päät

(HELSINKI) Valtiovarainministeriö julkaisee huomenna ehdotuksen valtion budjetiksi ensi vuodelle. Kaikkein innokkaimmat "budjetistit" jonottavat kuitenkin jo nyt omaa kappalettaan ministeriön kirjaamon...

Close