Kategoriat
Sähkeet

Kirjeenvaihtosähkeitä tiistaiksi

Kirjekaveria kaivataan – Hei, olen nuorekas islamilainen valtio Lähi-idän ja Aasian rajamailta. Etsin kirjekaveria suurehkoista teollisuusmaista, mielellään Länsi- tai Keski-Euroopasta. Jos olet kiinnostunut uraanin rikastamisesta ja ydinvoimaloista, lähetä kirje. Ps. kuva olis kiva. nimim. Ajatollah -79
Kirjoita tai tekstaa – Moi, olen jo varttunut mutta yhä nuorekas oikeistolaispoliitikko pääkaupunkiseudulta. Etsin kirje- ja tekstariseuraa muodokkaista nuorista naisista. Jos olet kiinnostunut SLU:sta tai kokoomuksen puheenjohtajuudesta, ota yhteyttä. Ps. paljastava kuva olis kiva. nimim. Eisenhower
Ota yhteyttä – Terve, olen nimettömänä pysyttelevä menevä nainen Uudeltamaalta. Etsin kirjekaveria suomalaisista iltapäivä- ja seurapiirilehdistä, jotka eivät kaihda vihjailevaa kielenkäyttöä tai sitaattien käyttöä etunimissä. Jos olet kiinnostunut, lähetä kortti. Ps. foto olis kiva kuva. nimim. ”Kunta Turun vieressä”

2 vastausta aiheeseen “Kirjeenvaihtosähkeitä tiistaiksi”

Olen 26-vuotias opiskelija Pennäisistä. Helsingin Sanomien tilaukseni loppui riitaisissa tunnelmissa, joten etsin seuraa uudesta sanomalehdestä aamukahvien merkeissä. Olethan jo teini-ikäsi ylittänyt, vakavarainen ja mielellään suomenkielinen. Pienikokoiset lehdet, älkää vaivautuko, koolla on TODELLAKIN väliä. Sarjakuvat plussaa!
Nimim. Kyllähän se onnistuu illallakin ruokapöydän ääressä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Read previous post:
Budjetti sekoittaa fanien päät

(HELSINKI) Valtiovarainministeriö julkaisee huomenna ehdotuksen valtion budjetiksi ensi vuodelle. Kaikkein innokkaimmat "budjetistit" jonottavat kuitenkin jo nyt omaa kappalettaan ministeriön kirjaamon...

Close