Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Norjalaiset vittuuntuneet Suomen menestyksestä Aceh-neuvotteluissa

”Ei tästä Sri Lankan paskasta tule yhtään mitään.”
(GRIMSTAD) Norjan poliittinen johto on Lehden saamien tietojen mukaan perinpohjin tuohtunut Suomen onnistumisista Indonesian hallituksen ja Acehin sissien välisissä neuvotteluissa. Norjalaisia kismittää, että suomalaisneuvottelijat onnistuivat sorvaamaan rauhansopimuksen vain muutamien kuukausien kuluessa.
”Joo! Onpa kivaa teidän sopimus niin! Meidän jengi ei vasta olekaan kökkinyt Sri Lankassa kuin jonkun kymmenen vuotta ja mitä on saatu aikaan? Ei mitään, kiitos vaan tamilit. Vähemmästäkin pistää vituttamaan”, lausui Norjan ulkoministeriön edustaja Pål-Gunnar Mikkelsplass valtiopäiville lähetetyssä muistiossa.
Norja toivookin, että Pohjoismaisten suhteiden ylläpitämiseksi Suomi alkaa viivyttää Acehin sopimuksen voimaansaattamista ”ainakin viidellä vuodella”, jotta norjalaiset eivät tuntisi niin suurta alemmuudentuntoa.
”Vastalahjaksi lähetämme teille pari hiihtovalmentajaa sekä muutaman lupaavan juniorin. Ettei tarvitse taas Kollenilla hävetä”, ilkkui Mikkelsplass Seiern är våria hoilaten.
Vastapainoksi Sri Lankan epäonnistumisille Norja suunnittelee aloittavansa välitysyritykset mm. Venäjän ja Tshetshenian sodassa ja Lähi-idän kriisissä. ”Näissä on ihan selvästi pikaisen läpimurron mahdollisuus olemassa”, uskoo Norjan virallinen villapaitamies Öyvind Ögögolofsson.

2 vastausta aiheeseen “Norjalaiset vittuuntuneet Suomen menestyksestä Aceh-neuvotteluissa”

Tuleeko myös Hiihtäjä-Maarit näyttämään norjalaista ”nais”kauneutta?
Entä missä on Skigge Böö?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kirjeenvaihtosähkeitä tiistaiksi

Kirjekaveria kaivataan - Hei, olen nuorekas islamilainen valtio Lähi-idän ja Aasian rajamailta. Etsin kirjekaveria suurehkoista teollisuusmaista, mielellään Länsi- tai Keski-Euroopasta....

Close