Kategoriat
Urheilu

Kiinalaissijoittajat kiinnostuneet nyt TPS:stä

(RAUNISTULA) Allianssin esimerkin innoittamana ulkomaiset sijoittajat ovat rynnistämässä Suomen Veikkausliigaan. Seuraava ostokohde on mitä todennäköisimmin Turun Palloseura, kertovat kaikkitietävät lähteet Lehdelle kulmilla.
Sijoittajien mukaan TPS:ssä on selvästi potentiaalia, ja viimeisen varmistuksen antoi torstai-iltainen ottelu Valkeakosken Hakaa vastaan Tehtaan kentällä.
”Tämä on juuri sitä, mitä olemme kaivanneet”, arvioi skouttausmatkalla ollut burmalais-kiinalainen jalkapalloasiantuntija U Bet.

4 vastausta aiheeseen “Kiinalaissijoittajat kiinnostuneet nyt TPS:stä”

pssst.. huhun mukaan tps ei pelannut sopupeliä. Tämä on siis todellakin epäluotettavista lähteistä peräisin, mutta kenties voi olla mahdollista että tps ei pelannut sopupeliä.

No entäs kun FC Lahti kylvetti Allianssia 4-1. Ensimmäinen ja samalla ainoa kuultu kommentti ottelusta: ”Eikö se että Kottila tekee maalin, ole varmin todiste sopupelistä?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Bodomin tyynyliinan aitous kuohuttaa tunteita

(SIKSTUS) Aito reliikki vai taitava väärennös? Pyhäinjäännöksenä pidetty Bodomin tyynyliina herättää edelleen kiihkeitä tunteita uskonnollisissa ja miksei maallisemmissakin piireissä kautta...

Close