Kategoriat
Sähkeet

Perjantain uutissähkeet

Presidentinvaalien musiikki yhä auki – Tammikuisten presidentinvaalien tunnuskappale on edelleen valitsematta. Valtioneuvoston kanslian mukaan syksyn mittaan tullaan järjestämään yleisöäänestys, jossa ehdolla ovat ainakin J. Sibeliuksen ”Finlandia”, D. Kennedysin ”California über alles” ja S. Limitedin ”Saatanan ryssä”.
Suomen väkiluku jo noin 5 250 000 –”No hurraa saatana” kommentoivat kaikki yhteen ääneen. Tutkimusten mukaan suurin osa väestöstä on idiootteja.
Gaza tyhjenee – Pääministeri Arielin sharonin mukaan tyhjennettyjen siirtokuntien asukkaat tulevat saamaan vastaavan asuinpaikan menettämänsä tilalle. Tällä hetkellä vahvimmin ehdolla evakuoitujen sijoituspaikaksi ovat Golanin kukkulat ja Egyptin rannikkoalueet.

7 vastausta aiheeseen “Perjantain uutissähkeet”

D. Kennedys in ”California über alles” kuulostaa lupaavalta, mutta miten olisi esim. N. WA’n ”Straight outta compton”, S. of a Down’in ”Fuck the System” tai samaisen ”Legend of Zelda”

Kaikenlaiset tutkimustulokset on keksitty. Vain 7% suomalaisista tietää tämän.

Bubbling under list:
-”Me ollaan sankareita kaikki” Jii Karjalainen
-”Whipping Post” Allman Brothers
-”Pikkukakkosen tunnari” trad.
tai mitä tahansa ”Epuilta”

Ei Kuolleita Kennedyja, vaan Au Pairin cover-versio!
Siinä lauletaan supisuomeksi ja siinä on modernia otetta. Sillä presidentinvaalithan jos mitkä ovat modernin demokratian siniristitähtilipunheiluttaja. Ja apinantaputteluparaati.

Ette te ymmärrä presidentinvaalien viihdemusiikista mitään. Siellä valitaan 60-vuotiasta porvarihenkistä keskiluokkaisen kansakunnan keskiluokkaista johtajaa! Tunnarina pitää soittaa Jari Sillanpään esittämänä Maki Kolehmaisen 12-osainen potpuri, jonka on sanoittanut kirjailija, poliitikko Maria Guzenina. Jatkoilla esiintyy Jari Porttilan johdolla Suomen hiihtojoukkue tulkiten riipaisevasti Antero Mertarannan uudelleen sanoittaman kappaleen Sankarit.
Sen sijaan Demarinuorten vaali-iltamissa saattaa loppuillasta Seppo Hovi soittaa munalla flyygeliä vanhojen aikojen muistoksi.
Kansalle sitä mitä kansa tahtoo. Ja vaikka ei tahtoisikaan, niin silti sitä samaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kiinalaissijoittajat kiinnostuneet nyt TPS:stä

(RAUNISTULA) Allianssin esimerkin innoittamana ulkomaiset sijoittajat ovat rynnistämässä Suomen Veikkausliigaan. Seuraava ostokohde on mitä todennäköisimmin Turun Palloseura, kertovat kaikkitietävät lähteet...

Close