Kategoriat
Sähkeet

DiCaprio löytyi Tallinnan edustalta

(TALLINNA) Merestä Tallinnan edustalla viime yönä nostettu ruumis, jota luultiin noin kaksi viikkoa sitten mereen pudonneen helikopterin kadonneeksi lentäjäksi on DNA-testissä osoittautunut Leonardo DiCaprioksi.
Viron viranomaisten mukaan ruumis on peräisin vuodelta 1912. Dicaprio on pelastustöiden johtajan mukaan oikeasti ihan hyvä näyttelijä, mutta joku siinä ärsyttää pirusti kaikissa leffoissa, paitsi Basketball Diariesissa. Niin ja Gilbert Grape on hyvä, mutta toisaalta Johnny Depp tekee siitä kyllä aika paljon.
Aviator on Viron viranomaisten mukaan sitä vastoin ihan paska.

22 vastausta aiheeseen “DiCaprio löytyi Tallinnan edustalta”

kyseinen Leonardo DiCaprio on terminaattori joka on lähetetty tulevaisuudesta tuhoamaan Nils Gustafson josta tulee tulevaisuudessa maapallon keisari.

(Bolipompa) Tuottaja-ohjaaja leikkaaja lisää Di Caprio-osuuden Matti Nykänen -elokuvan kansainväliseen versioon. Martin Scorsese hoitaa Bodomin cateringin ja Tony Soprano esittää Copterlinen omistajaa.

Leonardo DiCapriolet oli amerikkalaisen viihdekatekismuksen Entertainment Yesterdayn mukaan kuvaamassa kakkososaa The Beach: Estotonia -leffaan.
Kopteri oli juuri kuljettamassa häntä ja vastanäyttelijäänsä Mervi Tapolaa kuvauspaikalle, kun DiCaprio aukaisi ensimmäistä kertaa silmänsä sen jälkeen kun oli sulkenut ne Beverly Hillsissä.
”Ilmeisesti näky oli niin hirvittävä, että Leonardo juoksi suoraan päin helikopterin sivulasia saaden moottoritkin irtoamaan”, kommentoi tähden tiedottaja Jimmy Hoffa DiCaprion viimeisiä traagisia elonhetkiä.

Matti Nykänen-elokuvan kansainvälisen version tuotanto on vaakalaudalla. Ilmeisesti Matti Nykäsen osaan alunperin täydelliseksi luultu Leonardo Di Caprio ruumis on asiantuntijoiden mukaan liian ’räiskyvä’ ja ’eloisa.’
”Se ei vain ole vakuuttava Mattina”, kommentoi kuvauspaikalta tavoitettu Jorma Reini, ”sillä on ne suuren tähden elkeet, ’metodi’-näyttelemistä ja muuta paskaa. Jätkä luulee, että kun vaan lilluu 90 vuotta meressä, niin voisi näytellä oikeata suomalaista juoppoa. Ei se niin vaan käy!”
Elokuvayhtiö Universal ei ole tapauksesta huolissaan, vaan jatkaa maailman merien naaraamista tavoitteena löytä pääosan esittäjä kansainvälisen Mannerheim -elokuvaan.

Hehheh, tyhmät pollarit ei oo vieläkää tajunu että kyseessä on Ethan Hunt, jolla on vaan Leo-naamari (Hannibal Mask Inc.) ja vähän sitä dna:ta vasemmassa persposkessa, josta se näyte napattiin.

Teinipeelot on päässy äiskän läppäriltä rulettaan. Miettikääs vähäisillä älynlahjoillenne, etta tämä lentäjä oli oikea, elävä ihminen. Jaaei kiinnosta? No, Korson liiimapussin yli saatat häämöttää jonkun potkittavan eläkeläisen.

Ei kyllä se oli se ”My heart will go on” Titanic DiCaprio, joka sieltä järvestä (tai merestä -ihan sama) löytyi. Sitä vastoin se kauan tuntemattomana pysytellyt ”pianomies” oli kuin olikin se Aviatorin Leonardo Di ”panomies” Caprio.
Asiasta kommentoi Suomen TietoToimisto(KKK). Viron viranomaisia ei olla tavoitettu. Liekö olemassakaan. Syyttäjä jatkaa Nils Gustafsonin syyttämistä. Matti saannee Tapolan makkaraa harvase päivä kaikkiin reikiin -ei kurkkusalaattia kiitos!

Nyrki Rystynen tarkistakoon sanakirjasta sanan ”häämöttää” merkityksen. Ennen kuin hän asiaa on ehtinyt tajuta, minä perehdyn Korson liiimapussiin.
Kun tosikot jonain päivänä alkavat ymmärtää pseudojournalismia ja mediakritiikkiä, herättäkää minut. Olen Valtiovarainministeriössä etsimässä Seiskasta juttuja tisseistä.

Uskaltaisin väittää, että tästä Lehdestä löytyy enemmän juttuja tisseistä kuin Seiskasta, vaikka tasokas julkaisuhan sekin on.
Mutta itse asiaan. Dear Nyrkki Rystynen, miten saan helposti liiman irti tietokoneen näppäimistöstä? En haluasi, että äiti häämöttää liimaisen läppärin kun hän tulee töistä. Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

Lehden alkuperäisessä uutisessahan se lukee:
”(TALLINNA) Merestä Tallinnan edustalla viime yönä nostettu ruumis, jota luultiin noin kaksi viikkoa sitten mereen pudonneen helikopterin kadonneeksi lentäjäksi on DNA-testissä osoittautunut Leonardo DiCaprioksi.
Viron viranomaisten mukaan ruumis on peräisin vuodelta 1912.”
En ole mielestäni vieläkään saanut tyydyttävää vastausta tähän kysymykseeni. Olen ymmälläni.

Oisko kopterin näyttäjä ollut kuitenkin Elvis. Elvishän oli kohtuu torso suurimmillaan.

Siis Elvishän on liimannut viime ajat mummoja äitinsä, joka on kuitenkin kaikesta huolimatta oikea ihminen, eikä mikään torso saatikka Korso, läppärin näppäimistöltä käsin. Hän ei mitenkään ole voinut olla Leonardo Di-akuva-caprion kanssa Bo-re-dom järvellä häämöttämässä Estoniaa, jota oikeasti lensi Nils Gustafsson-Holgersson.

Martti Suosalolle.
Ei se mitään liimaa ole se valkoinen tahmainen neste siellä sun näppiksellä. Kyllä äitisi sinua sitten valistaa näistä puberteettipurkautumista. Ja kädet pois konehuoneesta!

Kokoomuksen presidenttipökäleelle.
Pitipä oikein katsoa Nykysuomen sanakirjasta. Merkitys on mm. näkyä hämärästi, himmeästi, epäselvästi.
Korsolaisena liimanhaistelijana tiedät, että näkökyky sumentuu mitä enemmän sitä liimaa imet kuuppaasi, joten potkittavien mummojen hahmot näkyvät näynomaisen hämärästi rusina-aivoissasi, häämöttäen.
Sinua ei kannata herättää, eutanasia korjaa olosi paremmaksi. Sen liimapussin voit testamentata Di Capriolle.

Nyrkkikyllikille:
Itse olisin mieluummin käyttänyt sanaa ”hahmottaa.” Itse ymmärtäisin sanayhteyden niin, että tekijä saattaa häämöttää JOSSAKIN, ei niin, että tekijä häämöttää JOTAKIN. Mutta lienet varmaan sen verran viisas, että tämän jo tiesitkin ja että et anna missään tapauksessa älysi nousta päähäsi. Myönnettäköön, että huumori menee toisinaan hyvän maun rajalle, mutta olivat omatkin ”kommenttisi” olivat varsin lapsellisia. Jos ei seura/jutut eivät miellytä, niin kehoittaisin käymään muilla sivustoilla.
Ai niin, mitenkäs kuolleet ihmiset ovat sen arvokkaampia kuin elävät, ja mistä lähtien Korsossa on ollut varaa läppäreihin tai liimaan?

En ymmärrä miten tämä on mahdollista. Yllätystodistajan mukaan DiCaprio makasi 60-luvulla kolmen ruumiin päällä teltassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Presidentti Halonen tarkasti Kaartin jääkärirykmentin

(HELSINKI) Tasavallan presidentti Tarja Halonen tarkasti tänään Kaartin jääkärirykmentin Santahaminassa. Presidentti Halonen ilmoitti olevansa tarkastukseen äärimmäisen tyytymätön. "Rumia, ku saatanat"...

Close