Kategoriat
Kotimaa

Presidentti Halonen tarkasti Kaartin jääkärirykmentin

(HELSINKI) Tasavallan presidentti Tarja Halonen tarkasti tänään Kaartin jääkärirykmentin Santahaminassa. Presidentti Halonen ilmoitti olevansa tarkastukseen äärimmäisen tyytymätön.
”Rumia, ku saatanat” totesi selvästi päihtynyt Halonen Lehden haastattelussa hetki tarkastuksen jälkeen. Halonen myös seurasi Kaartin soittokunnan kuviomarssiesitystä.
”Kuviomarssia?! Mitäs vitun hinttejä – – -” kommentoi Halonen ennen kuin häntä pyydettiin poistumaan alueelta.

7 vastausta aiheeseen “Presidentti Halonen tarkasti Kaartin jääkärirykmentin”

Vierailun lopuksi Halonen halusi yrittää maihinnousua Santa Haminan saarelle. Alku näytti lupaavalta, kun presidentti sonnustautui tehtävää varten taisteluvyöhön ja kypärään. Itse maihinnousu päättyi surkeasti, kun voimakast merivirta kuljetti presidentin avomerelle. ”Jesssss”, kommentoi tapausta kaislikossa suhisemassa ollut pääministeri Matti Vanhanen.
Presidentin seurue ryhtyi välittömästi rakentamaan hiekasta muistomerkkiä presidentille Santa Haminan ”Saharaan.”

(Purkkala) ”La pinta, La Nina, La Santa Hamina”, lauloivat Oolannin sodan muiston humalluttamat USAn laivaston kveekaripartiolaiset ampuessaan hätäraketteja kohden Tallinnan keskustaa. Kulttuuriministeri Karpelalta ei odoteta kommentteja asian johdosta, eikä mistään muustakaan, ja kulttuurikanisterin apulaisvahtimestari Lorvi Katarri on luvannut että niitä ei myöskään tule.

Halonen ei muista mitään vierailusta
Taannoinen Presidentti Halosen vierailu Santahaminassa on herättänyt paljon kohua ja närkästystä. Toimituksemme vieraili Mäntyniemessä haastattelemassa Presidentti Halosta. Vierailu närkästytti erityisesti myös tuolloin paikalla ollutta eversti Jokelaa. Toimitus poikkesi ensin haastattelemassa eversti Jokelaa, jonka yllätimme saapuvan upseeriklubin vessasta miestenlehti kädessään.
”On se saatanan kumma miten nuo naiset ei kestä viinaa! Akka varmaan 2 siideriä juonu niin jo oli maailmanlopun meininki päällä. Kyllä se perkele niin on että naiset pitäs pitää erossa viinasta ja armeijasta. Ja sit me saadaan YLIPÄÄLLIKÖKSI tollanen huonolla viinapäällä varustettu, r- ja s-vikainen, yli-iloinen, mutta päissään ah niin vittumainen hobitti.”, kommentoi Jokela vähän ennenkuin alkoi perumaan sanomisiaan.
”Olisit saatana sinäki ensin sanonu olevas toimittaja.”, jatkoi Jokela hiukan myrtyneenä.
Vartijoiden saattelemana poistuimme klubilta ja jatkoimme matkaa kohti Mäntyniemeä. Presidentti Halonen valitteli tapahtunutta, vaikkei omannut mitään muistikuvaa Santahaminan tapahtumista tuoreessa haastattelussa.
”Siis kyllä minä muistan selkeästi juoneeni pari siideriä saunan jälkeen Pentin ja parin hänen vanhan kaverin kanssa mutta vähän sen jälkeen menee kyllä hiukan pimeäksi.”, Halonen kommentoi hykerrellen, s:t ja r:t pehmeästi, lähes olemattomasti lausuen. ”Onhan tämä kovin noloa varmaan Pentinkin kannalta”, Halonen jatkoi. Arajärvi ei ollut tavoitettavissa kommenttia varten. Koko päivänä.
”Rouva Presidentti, en ihan täysin saanut näitä tahroja pois tästä mustasta nahkapuvusta, mitä eilen pid…”, sanoi kesken haastattelun sisään tullut miespuolinen palvelija, pidellen sylissään jonkinlaista taiteltua mustaa nahka-asustetta, jonka päällä näytti olevan mustat, kiiltävät nahkakorkokengät sekä jonkinlainen piiska.
”Mee nyt vittuun siitä, mulla on haastattelu”, kähisi Halonen hampaat irvessä ja silmät ammollaan miehelle ja välittömästi tämän jälkeen jatkoi hymyilyä. Palvelija poistui huoneesta ripeästi sen jälkeen kun oli poiminut lattialta säikähdyksissä pudottaneen vetoketjullisen nahkahupun.
Presidentti keskeytti haastattelun pahoitellen ja poistuimme Mäntyniemestä vartijoiden saattelemana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
MM-kisojen vedonlyönti ylitti odotukset

(HELSINKI) Helsingin yleisurheilun MM-kisat toivat Veikkaukselle kaikkien aikojen liikevaihdon. Kisapaikoilla kiertäneet vedonmyyjät onnistuivatkin Veikkauksen mukaan houkuttelemaan monia uusia vedonlyöjiä harrastuksen...

Close