Kategoriat
Ulkomaat

Oranssi kesän muotiväri

(CMAJ7) Muotitietoinen poliittinen toimija pukeutuu tänä kesänä oranssiin, kaikuu käsky maailman muotikeskuksista – Pariisista Milanoon, Guccilta Chaneliin. Ilman kirkkaanvärisiä hepeneitä ei sen paremmin mielenosoittaja kuin muukaan aktivisti ole uskottava.
”Sinänsä tämä ei ole mikään uusi ilmiö, sillä Pohjois-Irlannin oranialaiset ovat vannoneet värin nimeen käytännössä aina, mutta tänä vuonna sen ovat ottaneet omakseen myös israelilaiset siirtokuntalaiset ja ukrainalaiset. Trendi on selvä. Ilman oranssia et saa”, kertoo muotiguru Karl Lager-Bier telavivilaista appelsiinia mussuttaen.
Mutta muoti-ilmiö on myös synnyttänyt kiistoja. Lehden tietojen mukaan oranialaisveljeskunta vaatii israelilaisilta rojalteja oranssin luvattomasta käytöstä, mihin taas siirtokuntalaiset vastasivat soittamalla Mossadille.
Lenita Airisto puolestaan huomauttaa, ettei oranssien vaatteiden kanssa tulisi missään olosuhteissa käyttää tennissukkia.

3 vastausta aiheeseen “Oranssi kesän muotiväri”

Suosittelemme edistyksellisiä kansalaisia välttämään oranssia sen kitkeränhappaman jälkimaun takia: myös eräs itävaltalainen oikeistopuolue on valinnut oranssin värikseen. Vaihtoehtoja oranssille (taikka pomeranssille kuten eräät tapaavat sanoa) on monenlaisia: esimerkiksi mango, persikka ja kurpitsa, tai mikä tahansa hedelmä. Kunhan muistatte vain vaihtaa päivittäin tuoreisiin.
Mehukasta kesää toivottelee,
Katjan Pukimo – Aina Muodin Mukassa

Miksi vaikenette Dsus4:n ja Asus2:n tapahtumista? Toimituksen olisi syytä muistaa, että meitä lukijoita on C-soinnun takanakin!

Kuuma muotivinkki Karibialta: Kuubalaisessa Guantanamon muotikeskuksessa on tänä kesänä oranssit haalarit ehdoton must. ”Yksi partahihhuli yritti pukeutua vihreään, mutta saimme hänet suostuteltua noudattamaan länsimaista pukukoodia heti sen jälkeen kun revimme häneltä varpaankynnet irti” kehaisee paikallinen muotiguru Josef Tazer Mengele.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Entropia uhkaa kesähelteillä, varoittaa tutkimus

(CALTECH) Varo! Saatat olla kuolemanvaarassa! Nimittäin tuntematon vaara vaanii jokaista suomalaista jopa kauniina kesäpäivinä, varoittaa tuore tutkimus. Sen mukaan kuolemanriski...

Close