Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä keskiviikolle

Poliisille oikeus vasikoiden käyttöön – Suomen poliisin valtuuksia laajentava laki tuli voimaan tänään. Tästä väännettäneen valitettavasti mittava määrä ei-niin-kovin-hauskoja puujalkavitsejä, pelkää karjatalouden keskusliiton toiminnanjohtaja A. Mähönen.
Smurffit elokuvatrilogiaksi – Pitkään hiljaiseloa viettäneet smurffi-hahmot päätyvät elokuvatrilogiaksi. Tästä väännettäneen valitettavasti muutamiakin verrattain kuivia puujalkavitsejä, pelkää Helsingin Liikenteen Lipuntarkastajat ry:n puheenjohtaja B. Mähönen.
Neuvottelut etenevät Länsirannalla – Enpähän taas sano mitään, toteaa professori Edward Said epämääräisen turhautuneena.

Yksi vastaus aiheeseen “Sähkeitä keskiviikolle”

EU:n tarkastajille tulee kovasti lisää hommia: vasikoiden on täytettävä EU-normit ennenkuin heidän vuodatuksiaan voidaan käyttää hyväksi, sillä vähemmänkin näppärä amerikkalainen asianajaja kumoaa kyseenalaisen näytön.
HLL:n jäsenien kannattaa jo ennakoivasti laskea liikkeelle uusia puujalkavitsejä liputta matkustaneiden selityksistä.
Jos kyseessä on se Niilin, Jordanin tai Ararat-järven länsiranta, jossa on nahisteltu aina kun joku suurvalta ei ole pitänyt osapuolia aisoissa, niin viimeisen 100000 vuoden ajan kaikki ovat olleet täysin turhautuneita edes puujalkavitsien kehittämiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oranssi kesän muotiväri

(CMAJ7) Muotitietoinen poliittinen toimija pukeutuu tänä kesänä oranssiin, kaikuu käsky maailman muotikeskuksista - Pariisista Milanoon, Guccilta Chaneliin. Ilman kirkkaanvärisiä hepeneitä...

Close