Kategoriat
Urheilu

Kariya lupaa "lyövänsä kunnolla läskiksi" Bluesissa

(ESPOO-ESBO) Bluesin tuore huippuhankinta, kanadalainen kiekkotähti Steve Kariya lupaa lyödä tulevalla liigakaudella ”reilusti läskiksi”. Kariyan mukaan sopimus espoolaisseuraan merkitsee vihdoin sitä, ettei treenien tai pelien jälkeen tarvitse enää käydä suihkussa.
”Koutsi sanoi, että ei oo pakko jos ei tullu hiki”, Kariya kertoo ala-asteen poikien pukukopista.
Espoon Bluesin valmennusjohto arvelee, että viime kaudella tehot 24+35 Ilveksessä takonut Kariya kykenee jatkossa ”ainakin viidentoista pisteen tahtiin”. Nikkari on hionut kesän kalastuskauden aikana jo taktiset kuviot kuntoon.
”Ajattelin, että vaihdon aluksi potkaisen pari kertaa vauhtia ja sitten hiihtelen ympäri kenttää kädet taskuissa, kuten täällä Espoossa ulkomaalaisvahvistukset yleensäkin”, Kariya kertoo taktiikastaan
”Maassa maan tavalla”, hän muistuttaa Bluesin aiempien suurhankintojen tehokkuudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sähkeitä keskiviikolle

Poliisille oikeus vasikoiden käyttöön - Suomen poliisin valtuuksia laajentava laki tuli voimaan tänään. Tästä väännettäneen valitettavasti mittava määrä ei-niin-kovin-hauskoja puujalkavitsejä,...

Close