Kategoriat
Kotimaa

Kiina-ilmiön ensimmäinen positiivinen seuraus tulossa

(PANELIA) Työpaikkojen menetyksiä ja tehtaiden sulkemisia aiheuttanut ja paljon parjattu Kiina-ilmiö on viimein tuottamassa positiivisia vaikutuksia. Iltapäivälehtien tietojen mukaan nimittäin Marika Fingerroos miehineen saattaa olla muuttamassa pois Suomesta nimenomaan Kiinaan. Tiedot on otettu suurella helpotuksella vastaan koko Suomessa.
”Vihdoin viimein”, totesi mies saunan lauteilta monien puolesta.
Riemua on lisännyt entisestään huhut siitä, että muuton toteutuessa Fingerroosin ja Martina Aitolehden syksyksi suunniteltu pitkäsoittolevy voisi jäädä tekemättä. Levyllä, työnimeltään Practical English Abu, olisi tiettävästi kuultu ainakin ikivihreät kappaleet ”Some were over the rainbow” ja ”High road to hell”.
”Onko totta kanssa?” kyseli Ilkka Kanerva tekstiviestin välityksellä.

5 vastausta aiheeseen “Kiina-ilmiön ensimmäinen positiivinen seuraus tulossa”

Ei voi olla totta, kyllä putosin pahemman kerran tuolle vihjailulle jomman kumman salarakkaan mahtavasta tatuoinnista :DD

Kyllä tässä on kohta Kiinaan muutettava. Suomen elinkustannukset ovat kertakaikkiaan liian suuret että täällä kannattaisi elää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kariya lupaa "lyövänsä kunnolla läskiksi" Bluesissa

(ESPOO-ESBO) Bluesin tuore huippuhankinta, kanadalainen kiekkotähti Steve Kariya lupaa lyödä tulevalla liigakaudella "reilusti läskiksi". Kariyan mukaan sopimus espoolaisseuraan merkitsee vihdoin...

Close