Kategoriat
Talous

"Anteeksi" sanoo Nokia

(NOKIA) Matkapuhelinjätti Nokia pyytää mitä nöyrimmin anteeksi ”ihan saatanan paskaa” toisen vuosineljänneksen tulostaan. Yhtiön mukaan se on pettänyt Pörssin ja Markkinoiden luottamuksen ja toivoo armoa.
”Suokaa anteeksi. Me arvottomat emme kyenneet parantamaan tulostamme kuin reilulla sadalla miljoonalla, kasvattamaan liikevaihtoa 25 prosenttia ja lisäämään markkinaosuutemme 33 prosenttiin. Olemme syntisiä ja kurjia. Anteeksi, anteeksi”, aneli pääjohtaja Jorma Ollila nelinkontin Helsingin pörssin edessä.
Ollilan pyyteetön vakuuttelu ja pörssin edustan katukivien putsaaminen hammasharjalla ei kuitenkaan riittänyt, vaan Hex-indeksi romahti yli neljä prosenttia ja Nokian osakekurssi tippui toistakymmentä prosenttia.
Rangaistukseksi Pörssi vaatii Ollilaa uhraamaan viisi neitsyttä ja seitsemän härkää sekä rakentamaan kultaisen vasikan pimeiden markkinavoimien lepyttämiseksi.

6 vastausta aiheeseen “"Anteeksi" sanoo Nokia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kiina-ilmiön ensimmäinen positiivinen seuraus tulossa

(PANELIA) Työpaikkojen menetyksiä ja tehtaiden sulkemisia aiheuttanut ja paljon parjattu Kiina-ilmiö on viimein tuottamassa positiivisia vaikutuksia. Iltapäivälehtien tietojen mukaan nimittäin...

Close