Kategoriat
Muut lehdet

Miestenlehtikatsaus perjantaiksi

Vieraalla maalla – Helenan pyhiinvaellusmatka ulkomaiden eksotiikkaan tuotti täyttymyksen, otsikoi laajalevikkinen Jallu perjantaina. Lehti kertoi Helenan tarttuneen lujalla otteella Muhammedin rakkauden sykkivään minareettiin ja saavuttaneen uskonnollisen hurmion tilan. ”Ooh aah”, kommentoi Helena Jallun mukaan.
Heinäpellon huumaa – Mirjamin ruumis vavahteli kuin viulunkieli talonpoika Ramin tiukassa mutta hellässä otteessa, kertoo valtakunnallinen Kalu-aikakauslehti laajassa artikkelissaan ”Mirjamin kuuma kesä Kinkomaalla”. Lehden mukaan Ramin tylppäkärkinen himon heinäseiväs sukelsi syvälle Mirjamin peltoon ja kynti sitä antaumuksen kiihkossa.
Vanhasten buduaarissa – ”Reilun kahden vuoden jälkeen olin niin rikki soutamiseen ja huopaamiseen, että laitoin Matin seinää vasten. Halusin tietää oliko hän tosissaan vai pelkän seksin perässä”, ”Kaarina” kertoo Seitsemän päivää -lehdessä. Lehden mukaan on olemassa tiettyjä pelisääntöjä, ja Matti rikkoi niistä jokaista. ”Mieshän oli minulle megaluokan erehdys”, ”Kaarina” jatkaa.

2 vastausta aiheeseen “Miestenlehtikatsaus perjantaiksi”

(Anttituuri)Kamerakaupoilla – Kyläkauppiasveljes Vesa on jälleen nähty kiertelemässä eräissäkin musikaalisissa kesätapahtumissa kuten Siiderirokissa, Lärvifolkissa, Pori Fizzeillä ja Kännikihakassa (tapahtumien nimet muutettu) suljinaukkoja katsellen. Vesa on tehnyt lukuisia kamerakauppoja ja pistellyt sitten ostoksiaan osiksi, ilmeisenä aikeenaan perustaa kameran varaosia myyvä osasto kyläkauppaansa. ”Muisti hävis eilettäin, mut ei se mitään, meillä ei ole muisti kortilla”, huokaa nuorimmainen Vesa pahnoilta suorin käsin.

303/SL/05
Kantelu
Kantelija on kinkomaalainen maatalousyrittäjä. Hänen mukaansa uutisen toimijoiden kotipaikan paljastaminen jää Kalu-aikakausjulkaisun reportaasista ja Lehden lehtikatsauksessa täysin irralliseksi ja törkeän sensaatiohakuiseksi irtoheitoksi. Se antaa väärän kokonaiskuvan tavasta, jolla kristillishyveellisellä, maineeltaan tahrattomalla paikkakunnalla tulkitaan moraalioppia. Kantelija ei näe paikkakunnan nimen julkaisemiselle kelvollisia perusteita. Hän viittaa journalistin ohjeisiin, joissa edellytetään ihmisarvon kunnioittamista ja hienotunteisuutta, sekä vaatii korvauksia elinkeinonsa mutapaakkujen (alk. kinko) myyntiin aiheutuneeseen vahinkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
"Anteeksi" sanoo Nokia

(NOKIA) Matkapuhelinjätti Nokia pyytää mitä nöyrimmin anteeksi "ihan saatanan paskaa" toisen vuosineljänneksen tulostaan. Yhtiön mukaan se on pettänyt Pörssin ja...

Close