Kategoriat
Kulttuuri

Vuoden hauskimmat vitsit valittiin

(NEW YORK) Vuoden hauskimmat vitsit valittiin jälleen eilisiltana New Yorkissa. Koko kauden 2004-2005 ylivoimaisesti hauskimmaksi vitsiksi valittiin valtavalla äänivyöryllä Amerikkalais-Israelilaisen kollektiivin yhteinen tuotos ”Israel vetäytyy Gazan alueelta”. Kilpailun raati kiitteli vitsin kykyä irtautua täysin todellisuudesta ja kuitenkin näyttää sinällään järkeenkäyvältä.
Ennakkosuosikki ”Paavi Johannes Paavali II voi paremmin” joutui tyytymään toiseen sijaan, joskin se voitti yleisöäänestyksen selkein numeroin. Vitsin suunnitellut ja toteuttanut roomalaisryhmä ilmaisi kuitenkin pettymyksensä julistamalla raadin pannaan.
Suomalaisvitseistä parhaalle sijalle sijoittui ”On tämä tärkeä asia, on, on! Sananvapautta tässä suojellaan!” Vitsi sijoittui sijalle seitsemän ja sen olivat suunnitelleet Eeva-Helena Jokitaipale, sekä Petri Hakala ja Antti-Pekka Pietilä.
Kolmattakymmenettä juhlavuottaan viettävä Naurattaa Taas Ihan Vitusti -gaala kokosi tavalliseen tapaan silmäätekeviä ympäri korttelia ottamaan selvää, mikä arvovaltaista raatia tänä vuonna oli naurattanut. Muun muassa arvostettu näyttelijä ja stand-up -koomikko Robin Williams ei saapunut tilaisuuteen.

Yksi vastaus aiheeseen “Vuoden hauskimmat vitsit valittiin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Miestenlehtikatsaus perjantaiksi

Vieraalla maalla - Helenan pyhiinvaellusmatka ulkomaiden eksotiikkaan tuotti täyttymyksen, otsikoi laajalevikkinen Jallu perjantaina. Lehti kertoi Helenan tarttuneen lujalla otteella Muhammedin...

Close