Kategoriat
Kotimaa

Entropia uhkaa kesähelteillä, varoittaa tutkimus

(CALTECH) Varo! Saatat olla kuolemanvaarassa! Nimittäin tuntematon vaara vaanii jokaista suomalaista jopa kauniina kesäpäivinä, varoittaa tuore tutkimus. Sen mukaan kuolemanriski uhkaa kaikkia ikään ja sukupuoleen ja asuinpaikkaan katsomatta.
Tämän synkeän uhkaajan nimi on entropia, paljastaa Teknillisen korkeakoulun Harrison-Stetson-instituutin kohututkimus, joka on ehtinyt herättää huolestuneisuutta ympäri maata. ”Niin, no, termodynamiikan lakien mukaan entropian on lisäännyttävä tai pysyttävä ennallaan, ja niinkin järjestäytyneen systeemin kuin ihmisen olemassaolo sotii tätä vastaan. Entropia saattaa siis vaatia omansa koska tahansa”, muistuttaa instituutin vaksi Jaska.
Entropia voi siis iskeä missä ja milloin vain. Suuresta vaarasta huolimatta harvat ovat kuitenkaan tästä uhasta tietoisia, selviää Lehden tekemästä pikagallupista.
”Ei, en ole kuullutkaan. Eikös se ole se norjalainen metallibändi?” taivastelee närpiöläinen Kalevi.
”Ei ainakaan meidän naapurissa”, kieltää porvoolaisrouva Hannele.
”Se tekee seitsemäntoista ja viiskymmentä”, toteaa Alkon kassa.
Kuohuttava tutkimustulos on herättänyt laajaa pelkoa ympäri Suomea. Joukko huolestuneita äitejä on jo huolestunut ja yksi monien puolesta on kirjoittanut asiasta epäkoherentin kirjeen Helsingin Sanomien yleisönosastolle. Oppositio on puuhaamassa välikysymystä hallitukselle entropiarokotusten saatavuudesta ja useat ihmisoikeusjärjestöt kaavailevat valittavansa termodynamiikan laeista EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen.

9 vastausta aiheeseen “Entropia uhkaa kesähelteillä, varoittaa tutkimus”

(HELSINKI-KORSO-VANTAA) Nimittäin. Asiahan on niin että entropian on jo arveltu olevan terroristien väline länsiuusmaalaisen kulttuurin romahduttamiseksi. Uhka on todellinen.
”Kyllä se pelottaa — niitä itsemurhaiskuja ja kaikkea”, välittää kollektiivista pelontunnetta nimettömänä pysyttelevä Lauttasaarelainen koiranulkoiluttaja.
Kesähelteisessä auringonpistoksessa kansakunnan tilasta koskettavan puheen pitänyt Yrjö ”Wee” Puska painotti nopean ja päättäväisen iskun saattamista ilman viivettä jokaisen E:llä alkavan valtion pääkaupungin porteille ja niiden läpi.
Pitkäaikainen auringonottaja ja punavuorelainen kylähullu Puska Lehden syvähaastatelussa:
Kannatatte nopeaa ja päättäväistä toimenpidettä entropia leviämisen estämiseksi maailmalla?
Jaa-m-häh?! Joo, massaa, voimaa, nopeutta. Siinä sen salaisuus.
Minkälaisista käytännön toimista tässä nyt sitten puhutaan?
Niino, paskaks vaan kaikki mikä ei oo omaa.
On ilmoja pidellyt.
Niino, toivottavasti jatkuu samanlaisena.
Uusimpien luonnontieteellis-juridisten tutkimustulosten mukaan entropia liittyy läheisesti termodynamiikan toiseen lakiin. Nähtäväksi jää, saako EU-parlamentti säädettyä poikkeuslakia vai herääkö jo vallasta riisuttu kansallinen lainsäädäntälaitos toimimaan.
Tarvetta olisi ja nopeasti, muuten alkavat pommit tippua niin Eritreassa kuin Etiopiassakin, täältä tähän.

No sitten kun maailmankaikkeuden entropia saavuttaa maksimin, ei ole enää ongelmaa kesähelteistä.

Nyt jätkät vähän rajaa noiden asiavirheidenkin kanssa. O_o Se on Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, jolla ei oo mitään tekemistä Euroopan Unionin kanssa, ja toisekseen parlamentti ei säädä mitään erikoislakeja, aloiteoikeus on komissiolla. Ja ennen parlamenttia asiaa on kuultava vielä ministerineuvostossa. Parlamentillakin on lain kaatamisoikeus vain jos kyseinen laki kuuluu yhteispäätösmenettelyn toimivaltaan.
Olen yllättynyt, yleensä lehti on ollut niin laadukas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kielitoimisto päivittää Suomen kielen sanakirjaa

(KAUNAS) Kielitoimisto aikoo uudistaa Suomen kielen perussanakirjaa. Toimiston mukaan kirjaa päivitetään ajantasaisemmaksi lisäämällä sinne joukko uusia sanoja sekä muuttamalla joidenkin...

Close