Kategoriat
Sähkeet

Odotettavissa olevat sähkeet torstaille

Lisää rahaa terrorisotaan – Maailman päämiehet lupasivat torstaina lisää resursseja terrorismin vastaiseen sotaan. Sekä Yhdysvallat, EU, Venäjä, Aasia, Oseania, Etelä-Amerikka ja Afrikka aikovat lisätä panostuksiaan. ”Ja tämä ei ole mitään leikkirahaa, niinkuin ne lupaukset WFP:lle, Unicefille ja mitä niitä pellejä on”, muistutti Gunnar-Pässi Vierasmaalainen.
Oikeuksia hieman karsittava – Terrorisodan kiristymisen takia perusoikeuksiin on tehtävä muutamia valitettavia rajoituksia, ilmoittivat viranomaiset ympäri maailman. Toistaiseksi jäädytetään ainakin kokoontumisoikeus, järjestäytymisoikeus ja sananvapaus. Ne luvattiin palauttaa, kunhan sota loppuu joskus vuonna 2525.
Suomi tottelee – Suomen hallitus myöntyy, totesi pääministeri Matti Vanhanen. Vanhasen mukaan Suomi myös suostuu, taipuu, on samaa mieltä, yhtyy, lupautuu, liittyy rintamaan, tulee mukaan ja tuntee vastuunsa. Lisäksi Suomi vakuuttaa nyökyttelevänsä lammasmaisesti, Vanhanen lisäsi.

2 vastausta aiheeseen “Odotettavissa olevat sähkeet torstaille”

A. Elokuun henkilökohtainen sota valtamedioita ja lammasmaisia poliitikkoja vastaan kiihtyy:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Euroopan keskuspankki toimiin Lontoon iskujen takia

(ANKKALINNA) Myös Euroopan keskuspankki ja muut rahoituslaitokset aikovat ryhtyä toimiin Lontoon torstaisten pommi-iskujen takia. Keskuspankin mukaan sen pitää osoittaa solidaarisuutta...

Close