Kategoriat
Talous

Euroopan keskuspankki toimiin Lontoon iskujen takia

(ANKKALINNA) Myös Euroopan keskuspankki ja muut rahoituslaitokset aikovat ryhtyä toimiin Lontoon torstaisten pommi-iskujen takia. Keskuspankin mukaan sen pitää osoittaa solidaarisuutta hädän hetkellä.
”Ajattelimme laskea ohjauskorkoa semmoset 0,25 prosenttiyksiköllä, niin että vaikka tuttuja olisikin kuollut tai loukkaantunut, niin ainakin lainaa on halvempi ottaa ja maksaa”, tiedotti keskuspankin johtaja Jean-Claude Trichet.
”Tärkeintähän tässä on juurikin se, miten markkinat reagoivat asiaan”, muistutti puolestaan Raha.

Yksi vastaus aiheeseen “Euroopan keskuspankki toimiin Lontoon iskujen takia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi tehostaa turvatarkastuksia MM-kisoissa

(ALBERGA) Suomen viranomaiset aikovat tehostaa elokuun MM-kisojen turvajärjestelyjä Lontoon torstaisten pommi-iskujen takia. Stadionille saapuvat henkilöt aiotaan panna erityiseen turvatarkastukseen. "Suunnitelman...

Close