Kategoriat
Ulkomaat

Al-Qaida yhteyksiä epäillään edelleen olevan

(LONTOO) Terroristijärjestö al-Qaida on noussut ykkösepäillyksi Lontoon pommi-iskujen taustalla. Useat tahot ovat muistuttaneet, että al-Qaidaa on epäilty aiemminkin terrori-iskuista.
”Lontoon pommi-isku muistuttaa paljon aiempia iskuja, joista al-Qaidaa on epäilty. Aiempien iskujen piirteiden arvellaan siis olevan tyypillisiä al-Qaidalle, joten on syytä epäillä verkoston olevan tämänkin iskun takana” summaa tilannetta Sotakorkeakoulun supermajuri Arvi Pohjolansoturi-Kehäpäätelmä.
Pohjolansoturi-Kehäpäätelmän mukaan viranomaisten toimia häiritsee tällä hetkellä eniten se, ettei kukaan tiedä mikä al-Qaida on ja miten se toimii, mikäli se on todella olemassa. Aiemmin tänään Britannian pääministeri Tony Blair muistutti, että pommi-iskut oli suunnattu nimenomaan vapautta ja demokratiaa vastaan, eikä niillä ole mitään tekemistä köyhyyden, nälän tai maailmanlaajuisen epätasa-arvoisuuden kanssa.

7 vastausta aiheeseen “Al-Qaida yhteyksiä epäillään edelleen olevan”

Tuo ”Sotakorkeakoulun supermajuri Arvi-Pohjolansoturi-Kehäpäätelmä” on jo kohtalaisen jyrkkää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Odotettavissa olevat sähkeet torstaille

Lisää rahaa terrorisotaan - Maailman päämiehet lupasivat torstaina lisää resursseja terrorismin vastaiseen sotaan. Sekä Yhdysvallat, EU, Venäjä, Aasia, Oseania, Etelä-Amerikka...

Close