Kategoriat
Ulkomaat

Lockheed-Martin juhlii edelleen Iranin vaalitulosta

(A-DUURI) Useat suuret yhdysvaltalaiset aseteollisuusjätit ovat juhlineet jo runsaan viikon Iranin presidentinvaalien tulosta, kerrotaan paikallisista pitopalveluyrityksistä. Esimerkiksi Lockheed-Martinin ja McDonnell-Douglasin yritysjohto on tietojen mukaan ollut tukevassa humalassa koko ajan.
”Minne, har jag tappat mitt minne, är jag ut eller inne? Kommer inte ihåg!” kommentoi Lockheed-Martinin tiedottaja Gerhard Nuke’em.
Yhtiöiden pörssikurssit ovat niinikään olleet vahvassa nosteessa koko viikon ajan. Nuke’em kuitenkin kiistää, että yhtiöt toivoisivat Yhdysvaltain ja Iranin kireiden suhteiden jännittyvän Mahmoud Ahmadinejadin valinnan myötä viimein avoimeksi konfliktiksi.
”Ei, ei missään tapauksessa! Onhan se, krrhhmmm, ikävää meidänkin, eh, eh, kannaltamme jos sota sytty…hihihiii, muahhah”, vakuutti Nuke’em lattialla kieriskellen. Myös yhtiön johto on samaa mieltä.
”Tsing tsing! Tint, pämp ja huik! Otetaas taas, sano änkyttäjä!” korosti pääjohtaja Michael Knight.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Eppu Normaali -sähkeet perjantaiksi

Sää jatkuu kesäisen viileänä - Tänä kesänä aina sataa vaan / ja kioskilla saan aina pataa-aa-an / mä taskumattini lataa-aa-an...

Close