Kategoriat
Sähkeet

Eppu Normaali -sähkeet perjantaiksi

Sää jatkuu kesäisen viileänä – Tänä kesänä aina sataa vaan / ja kioskilla saan aina pataa-aa-an / mä taskumattini lataa-aa-an / ja sidon itseni kiinni rataa-aa-an / Onko enää edes aurinkoo / tai Starrin Ringoo-oo / mun sisintäin näykkii dingoo-oo-o / tään kesän koskaan unohtaisinkoo-o.
Tehdas auki taivasta myöden – Taistelu loppui taas aletaan töihin / paperia painetaan myöhään öihin / vaan ehtiikö enää edes käymälöihin / pitääkö laittaa lisää reikii vöihin / Nyt paranee tuottavuus / mutta lisääntyykö luottamus / ja kasvaa joustavuus / mutta miten käy tukkipuus?
Luomisen tuskaa – Hei jos julkastais uusi levy / että saataisiin vähän kyhnyy / kyllä sen joku juntti ostaa / ja teinicorollassa volaa nostaa / Eikä sisällöllä kannata pitää välii / ei kuulijoilla kumminkaan ole mitään ällii / Me ennen soitettiin rokkii kovaa / nyt meitä soittaa vain Radio Nova.

2 vastausta aiheeseen “Eppu Normaali -sähkeet perjantaiksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sanomalehtikatsaus torstaiksi

Italialainen ruoka täyttä pastaa - Pääkaupunkiseudulla ilmestyvien Ilta-Sanomien, Iltalehden ja Helsingin Sanomien mukaan mm. Heikki Talvela, Carl Gustaf Emil Mannerheim,...

Close