Kategoriat
Muut lehdet

Sanomalehtikatsaus torstaiksi

Italialainen ruoka täyttä pastaa – Pääkaupunkiseudulla ilmestyvien Ilta-Sanomien, Iltalehden ja Helsingin Sanomien mukaan mm. Heikki Talvela, Carl Gustaf Emil Mannerheim, Korkeasaaren paviaanit, melkoinen joukko julkkiksia, pari julkkista lisää ja vielä yksi julkkis eivät pidä italialaisesta ruuasta eivätkä haluaisi lounastaa yhdessä pääministeri Silvio Berlusconin kanssa. Iltalehti on myös ansiokkaasti selvittänyt käristetyn poron ja savustetun silakan välisiä eroja, ja todennut niitä olevan. Lisäksi on käynyt ilmi, etteivät italialaiset tykkää mämmistä. Bonnierin palkintoa odotetaan.
Paperiliitto väärässä – Paperiliitto on perinjuurin väärässä, toteaa Jyväskylässä ilmestyvä Keskisuomalainen. Lehden pääkirjoitusten mukaan täysin väärässä ovat olleet niin liitto kuin sen puheenjohtaja Jouko Ahonenkin. Erityisen väärässä ovat olleet liiton neuvottelutavoitteet työriidassa, lehti toteaa. Paperiliitolla on myös ollut täysin väärät käsitykset, väärä kuva, väärät sukat ja väärä asenne. Lisäksi lehti mainitsee sellaisia sanoja kuten joustavuus, globalisaatio, kilpailukyky sekä sanat Matti Vanhanen, ansiokas ja presidentillinen samassa lauseyhteydessä.
Vadå? – Myös Hufvudstadsbladetilla oli jotain kerrottavaa, mutta emme osanneet lukea.

4 vastausta aiheeseen “Sanomalehtikatsaus torstaiksi”

(Bolognese) Heti paperiliiton kriisin ratkettua Silvio Berlusconi ilmoitti pesevänsä kätensä koko jutusta omasta ihrastaan tehdyllä saippualla. Mutta samassa gallian kukko lauloi kolmasti, Torinon käärinliina repeytyi ja Joh. Paav. II yritti nousta haudastaan mutta kivikansi kesti.
”Salama iski välittömästi Berlusconiin – kahdesti, itse asiassa mutta ei se värähtänytkään”, kommentoi suomalainen attaseasalkku Tahiti Karpelantier, joka ei iskuissa vammautunut vaikka oli tapahtumahetkellä polvistuneena Berlusconin eteen. ”On se aika äijä”, mumisi Karpelantier ja jatkoi kyyristelyään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Urheilupäättäjät ja -toimittajat vakuuttavat arvostavansa naisurheilua

(ACCELERANDO) Naisten jalkapallojoukkueen EM-kisamenestyksen vanavedessä on Suomessa leimahtanut ankara keskustelu naisurheilun arvostuksesta. Kriitikoiden mielestä naisurheilijoita ei tueta riittävästi ja heihin...

Close