Kategoriat
Kulttuuri

Profeettainyhdistys huolissaan jäsenmäärän laskusta

(JERUSALEM) Kansainvälinen profeettainyhdistys kärsii jäsenkadosta. Nimettöminä pysyttelevien lähteiden mukaan yhdistyksen toiminnassa ei tällä hetkellä ole mukana yhtäkään jäsentä. Tilanne on sama kaikkien suurten suurten uskontojen piirissä.
”Alamäki alkoi siinä keskiajan korvilla. Ennen keskiaikaa: ihmeitä, kansoja pois ikeen alta, koko hoito. Keskiajalla: itsensäruoskijoita; kuitenkin vielä tyhjää paree. Keskiajan jälkeen: Uri vitun Geller ja Jari saatanan Sarasvuo”, summaa profeettainyhdityksen tukijärjestön Profeettain Ystäväin puheenjohtaja David Koresh.
Samaan aikaan toisaalla Taika-Jim tekee muutaman hypnoottisen eleen.

5 vastausta aiheeseen “Profeettainyhdistys huolissaan jäsenmäärän laskusta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lockheed-Martin juhlii edelleen Iranin vaalitulosta

(A-DUURI) Useat suuret yhdysvaltalaiset aseteollisuusjätit ovat juhlineet jo runsaan viikon Iranin presidentinvaalien tulosta, kerrotaan paikallisista pitopalveluyrityksistä. Esimerkiksi Lockheed-Martinin ja McDonnell-Douglasin...

Close