Kategoriat
Sähkeet

Urheilusähkeitä keskiviikoksi

Tenniksen finalistit selvinneet – Ranskan avoimen tennisturnauksen kuudentoista parhaan joukkoon yltäneet pelaajat ovat selvinneet, kertoivat turnausjärjestäjät varhain aamulla. Viimeisenä selvisi Sveitsin Roger Federer, joka järjestäjien mukaan oli vetänyt minttufernetiä ja jallua aamukuuteen saakka.
Uusia sponsoreita kilpapyöräilyyn – US Postalin lopetettua kilpapyöräilytallinsa tukemisen ja mm. Fassa Bortolon harkitessa samaa ratkaisua, on lajin pelastajaksi nousemassa lääketeollisuus. EU-lähteiden mukaan monet suuret lääkevalmistajat, kuten Bayer, Pfizer ja Ratiopharm aikovat perustaa omat tallinsa. ”Meidän tropeilla ne ovat tähänkin asti ajaneet”, kommentoi tehdasmagnaatti Kortiko Steroidi.
Uusia lajeja olympiakisoihin – Kansainvälisen olympiakomitean puheenjohtaja Jacques Rogge uudistaisi rajulla kädellä olympialaisten lajivalikoimaa. Esimerkiksi baseball saisi kenkää, ja tilalle nostettaisiin uusia kilpailumuotoja, kuten syrjähyppy, veivinheitto, sadan metrin orapihlaja-aidat vapaalla ja perinteisellä tyylillä, miesten sähköpostiviesti sekä veljespaini.

5 vastausta aiheeseen “Urheilusähkeitä keskiviikoksi”

Kirjotanko minä näitä juttuja? Vai kuka muu on muka kiinnostunut politiikasta, Monty Pythonista, jääkiekosta ja ylitse kaiken kilpapyöräilystä? Ja siis vain noista neljästä asiasta.

FIA:n formulamaailmassa ajamista säästötoimenpiteistä otettakoon mallia muussakin urheilussa, yhtenä keinona miniatyrisointi. Esim. taskubiljardi tulee kaikin puolin halvemmaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paavi pöyhimään paperikiistaa

(VATIKAANI) Valtakunnansovittelija Juhani Salonius matkustaa tänään Vatikaaniin saadakseen yhteyden edesmenneeseen paavi Johannes Paavali II:een. Työministeriölähteiden mukaan Salonius aikoo ehdottaa Johannes...

Close