Kategoriat
Sähkeet

Syväkurkun arvoitus selvisi Yhdysvalloissa

(WASHINGTON) Eräs lehdistöhistorian suurimpia arvoituksia sai viimein ratkaisunsa keskiviikkona, kun julkisuuteen päästettiin tieto, että FBI:n entinen apulaisjohtaja Mark Felt oli legendaarinen syväkurkku saman nimisessä vuoden 1972 pornoelokuvassa. Asian varmistivat sekä 91-vuotiaan Feltin omaiset, että Washington Post -lehden toimittajat.
Feltin perhe kertoi järjestämässään tiedotustilaisuudessa pitävänsä tätä suurena amerikkalaisena sankarina, joka ylitti velvollisuutensa ja asetti itsensä vaaraan pelastaakseen maansa suurelta vääryydeltä. Felt itse kertoi Lehden erikoishaastattelussa tehneensä vain sen, minkä katsoi oikeaksi, sekä olleensa nuori ja tarvinneensa rahaa.

7 vastausta aiheeseen “Syväkurkun arvoitus selvisi Yhdysvalloissa”

Kyllähän Felttiin makkara uppos ku vanhaan ihmiseen. Ja syvälle. Nykyäänhän tuo Feltin viitoittama tie on hyvinkin suosittua aikuisviihteessä, tosin enemmän naisten suorittamana.

Yeah, that Mark really took it deep. Oh boy what fun we had with him! Sucky sucky!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Urheilusähkeitä keskiviikoksi

Tenniksen finalistit selvinneet - Ranskan avoimen tennisturnauksen kuudentoista parhaan joukkoon yltäneet pelaajat ovat selvinneet, kertoivat turnausjärjestäjät varhain aamulla. Viimeisenä selvisi...

Close