Kategoriat
Talous

Paavi pöyhimään paperikiistaa

(VATIKAANI) Valtakunnansovittelija Juhani Salonius matkustaa tänään Vatikaaniin saadakseen yhteyden edesmenneeseen paavi Johannes Paavali II:een. Työministeriölähteiden mukaan Salonius aikoo ehdottaa Johannes Paavalille paperiteollisuuden riitojen ratkaisemista.
Vatikaanilähteiden mukaan paavi suostunee, sillä pyhimykseksi julistamista varten hänen on joka tapauksessa suoritettava ainakin yksi kuolemanjälkeinen ihmeteko. Edesmennyt paavi itse ei kuitenkaan vielä kommentoinut erityisen ymmärrettävällä tavalla.
Rrrrrr. Rrrmmmm pater nostrrrrr. Blbl” totesi paavi jo useiden elossakin vietettyjen vuosien ajalta tuttuun tapaansa. Onkin esitetty monia arvelutia myös siitä, etteivät paavin rahkeet riitä ensi alkuun näin suurisuuntaiseen ihmeeseen.

5 vastausta aiheeseen “Paavi pöyhimään paperikiistaa”

Mistä johtuu että toisen maailmansodan aikaan Saksa hyökkäsi ensin Puolaan mukamas hyväntahtoisesti ja nyt kun Puolalainen Paavi on kuollut niin vallassa on Saksalainen ex-nazi ja tasan 60 vuotta sodan päättymisen jälkeen. Sattumaako? En usko.
*soittakaa tähän väliin x-filesin tunnaria*

Edesmennyt paavi on jo suorittanut ihmeen, sain rikottua hänen kuolinpäivänään subspacessa 40 000 pisteen rajan.

Lisää salaliittoteoriaa: Kun kerran tämän huhupuheiden ja ilkeämielisten vihjailujen mukaan, paavi olisi kuolla kupsahtanut lähimenneisyydessä ja muka uusi maanpäällinen jumalan edustaja on pitkällisten skepulaatioiden jälken asetettu istuimelle, herää kysymys, valittiinko oikea mies ja pitikö kaiken olla toisin? Nythän on niin, että entisen paavin nimi sattui olemaan, kuten hyvin muistamme, Johannes Paavali (Helppo muistaa, Johannes muistettaneen Johannes Virolaisesta ja Paavali Paavo Väyrysestä, johon lisätään mutkikkaiden laskutoimitusten jälkeen sana ”vali” tiettyyn kohtaan nimeä.) eli John Paul näin lontoon kielellä ilmaistuna. Nythän kaikki joilla ymmärrys on, pystyvät laskemaan jonkin olevan vialla, sillä etukäteissuunnitelman mukaanhan logiikka olisi ollut valita seuraajaksi mies jonka etunimet ovat Ringo George, mutta toisin kävi. Sattumaako? Ei ikinä!

Haista paska vittus tarja halonen verinen tamponi käytetyt mätä et tajuu mitään mistään oot perse paljaana vittu esillä joka paikassa kuka sua äänestää muut ku veriset tampoonis

Haista paska vittus tarja halonen verinen tamponi käytetyt mätä et tajuu mitään mistään oot perse paljaana vittu esillä joka paikassa kuka sua äänestää muut ku veriset tampoonis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi vuokraa Venäjälle ilmatilaa Saksasta

(HELSINKI) Suomen hallitus päätti tiistai-iltana vuokrata Venäjälle ilmatilaa Saksan yläpuolelta. Venäjän ja Suomen hallitukset tulivat tällaiseen neuvottelupäätökseen sen jälkeen, kun...

Close