Kategoriat
Kotimaa

Suomi vuokraa Venäjälle ilmatilaa Saksasta

(HELSINKI) Suomen hallitus päätti tiistai-iltana vuokrata Venäjälle ilmatilaa Saksan yläpuolelta. Venäjän ja Suomen hallitukset tulivat tällaiseen neuvottelupäätökseen sen jälkeen, kun Suomi syytti Venäjää jatkuvista ilmatilan loukkauksista ja Venäjä myönteli tyytyväisesti että ”näinhän se on, mutta mitäs teet, pikkumaa?”
Eduskunnan selittelyasiamies Jussi Vähä-Mörkö kertoi tiistai-illan lehdistötilaisuudessa, että Venäjän tekemät härskit loukkaukset Suomi-neitoa kohtaan voivat vielä pitkässä juoksussa muuttua hyödyksi koko Suomelle.
”Venäjä maksaa nimellistä vuokraa ilmatilasta, ja muutaman tuhannen vuoden kuluttua olemme jo omillamme kaikesta maksetusta”, Vähä-Mörkö iloitsee ja korkkaa ensimmäisen pullon lahjusvodkaa.
Saksalaiset eivät ole arvatenkaan kovin innostuneita veli venäläisten sotakoneiden tulosta.
”Wir müssen unsere Frauen und Kinder in Atombunckern unterbringen und unsere versteckten Waffen holen”, kertoo Saksan antivenäläisen toimikunnan puheenjohtaja Horst Schimanski kuolaa suupielissään.
”Da ist Senf in meinem Hemd, du lyder Hund.”
Lehden juuri saaman faksin mukaan Venäjä toivoo, että Lehti kirjoittaisi tulevaisuudessa Venäjästä myönteisempään sävyyn. Lisäksi Saksa toivoo, ettei Lehden toimitus kirjoittaisi saksankielisiä lauseita, joilla ei ole Saksan kasvulle myönteistä vaikutusta.

4 vastausta aiheeseen “Suomi vuokraa Venäjälle ilmatilaa Saksasta”

Saksahan on esimerkillinen kierrätysmaa. Miksei siellä voisi laittaa ilmaakin kiertoon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Cthulhu-sähkeet maanantaille

Suuri Cthulhu mukaan EU:n perustuslaki -äänestykseen - Muinainen hullu jumalolento suuri Cthulhu on yllättäen lähtenyt mukaan kiistaan EU:n perustuslaista. Ranskan...

Close