Kategoriat
Sähkeet

Cthulhu-sähkeet maanantaille

Suuri Cthulhu mukaan EU:n perustuslaki -äänestykseen – Muinainen hullu jumalolento suuri Cthulhu on yllättäen lähtenyt mukaan kiistaan EU:n perustuslaista. Ranskan pääministeri Jacques Chiracin mukaan Cthulhu hävittänee irti päästyään täysin koko ranskan, sekä suuren osan Belgiaa ja Saksaa.
Suuri Cthulhu mukaan paperiliiton neuvotteluihin – Muinainen hullu jumalolento suuri Cthulhu on yllättäen ottanut kantaa paperiteollisuuden neuvotteluihin. Valtakunnansovittelija Juhani Saloniuksen mukaan Cthulhu hävittänee irti päästyään koko Valkeakosken, sekä suuren osan ruotsin paperiliitto Pappersista.
Suuri Cthulhu mukaan presidenttikilpaan – Muinainen hullu jumalolento suuri Cthulhu ilmoitti eilen olevansa käytettävissä, mikäli SDP:n jäsenistö haluaa edelleen nimetä sen presidenttiehdokkaakseen. SDP:n puoluekokouksen julkaiseman tiedotteen mukaan Cthulhu hävittänee irti päästyään kotiavaimet, sekä naapurin lainaaman satasen.

3 vastausta aiheeseen “Cthulhu-sähkeet maanantaille”

Suuri Cthulhu mukaan Euroviisujen esikarsintaan – Muinainen hullu jumalolento suuri Cthulhu yllätti koko Eurovisioraadin – ja ne muutamat jotka niitä viisunveisailuja oikeasti seuraavat – ilmoittamalla osallistuvansa ensi vuoden Euroviisujen esikarsintaan omalla hitillään ”Nyt häviää koko saatanan Eurooppa daa-da-daa-daa!”. Virallisten lähteiden mukaan Cthulhu ei saane edustaa Suomea, sillä hän ei ole syntyperältään ulkomaalainen eikä liiemmin myöskään homoseksuaali. Suurimpan syynä kuitenkin pidetään kappaleen alkuperäismaata, joka on tiedettävästi puhtaasti suomalainen. ”Ei kotimaista Euroviisuihin KIIIITOS!” ilmoitti Suomen Eurovision visionääri Jevgen Johannsen sormea ovelle päin osoittaen. Näin ollen Cthulhu hävittänee irti päästyään vain osan Suomesta sekä muutaman turhanpäiväisen ruotsalaiskylän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kaikki tyypit: Ranskan kansanäänestyksen tulos väärä

Politiikan toimijat kautta Euroopan ovat tuominneet jyrkästi Ranskalaisten tavan äänestää EU:n perustuslaista. Sunnuntain kansanäänestyksessä perustuslaki hylättiin. Eduskunnan puhemies Paavo Lipposen...

Close