Kategoriat
Politiikka

SDP yhä suurin puolue

(VANTAA) SDP on säilyttänyt asemansa maan suurimpana puolueena, kertoo Suomen Gallupin tuore mielipidemittaus. Sen mukaan SDP:n pituus on tällä hetkellä noin 184 senttiä, paino 89,4 kiloa aamupunnituksessa sekä rinnanympärys 82 senttiä. Aivan demarien kannoilla olivat keskustapuolue, jonka syvyys oli noin 2200 metriä ja aallonkorkeus 1,2 metriä sekä Kokoomus lukemin 38,1 Fahrenheitia varjon puolella, auringossa hieman enemmän.
Pienemmistä puolueista eniten oli kasvanut Vihreät, noin kahdeksan piirua, kun taas Vasemmistoliiton hajataittoarvo oli edellisen mittauksen 2,0 sijasta nyt 1,75, akselisuunta 175.
Kysely tehtiin valkoiselle ruudutetulle A4-paperille Staedtler-lyijykyniä käyttäen. Virhemarginaali on 45,5 astetta pohjoista leveyttä ja noin 20 astetta itäistä pituutta.

4 vastausta aiheeseen “SDP yhä suurin puolue”

Kysely on selvästi virheellisesti toteutettu, sillä se olisi pitänyt tehdä vaakaviivoitetulle paperille Faber-Castell-lyijykynillä, jotta tulos olisi luotettava!

Yli 45 asteen kulmista puhuttaessahan pitäisi olla varoitus ’voi sisältää voimakkaita kohtauksia jne’, ja joka tapauksessa mitä isompi mies sen pienempi

Onkohan kyselyssä otettu huomioon maan painovoiman latistavaa vaikutusta, joka on etenkin vanhojen puolueiden kohdalla on erittäin merkittävä?

Millähän paikkakunnalla kyseinen tuulitulos on saatu aikaan? Nimittäin nimittäjän ollessa korkeammalla, saadaan huomattavasti korkeammat kannatusluvut housunkannattimille.
Alavilla seuduilla ei tule koskaan korkeita lukuja, ainoastaan hallanvaara.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhä useampi koukussa ruokaan

Ruokadieetti vie monen nuoren syömishäiriöön. Ruuansyöjiä jo iso joukko joka luokalla. Tavallinen sekaruokavalio on yhä suositumpi nuorten keskuudessa. Samaan aikaan...

Close