Kategoriat
Muut

Lehden sivumäärä vähenee paperin työtaistelun seurauksena

(KAHVIHUONE) Paperiteollisuuden edelleen jatkuva työtaistelu aiheuttaa muutoksia myös Lehden ilmestymisaikataulussa. Sanomalehtipaperin vähyyden vuoksi Lehden painos- ja sivumääriä joudutaan jonkin verran pienentämään. Viikonlopun Lehti ilmestyy jatkossa vain 48-sivuisena tavanomaisen 164-sivuisen sijasta, ja nelivärisivujen määrä on puolitettu.
Arkinumeroissa toimituskunnan hiukset on leikattu lyhyiksi tilan säästämiseksi ja kaikkia työntekijöitä on kehotettu käyttämään lyhyitä hameita ja olemaan varastamatta wc-paperia sekä nahkahousuja, paitsi jos on ihan pakko. Verkkoversioon paperin työtaistelu ei toistaiseksi vaikuta, mutta jos työsulku kestää juhannuksen yli, katsoo toimitus olevansa pakotettu nauttimaan väkeviä alkoholijuomia myös työaikana.
Vaikeuksista huolimatta Lehti pyrkii täyttämään tehtävänsä tärkeän ja ajankohtaisen tiedon levittäjänä ja täyttämään sivunsa tunnollisesti niin, etteivät mainokset hölsky.
August Elokuu
Kirjoittaja on Lehden faktori.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
SDP yhä suurin puolue

(VANTAA) SDP on säilyttänyt asemansa maan suurimpana puolueena, kertoo Suomen Gallupin tuore mielipidemittaus. Sen mukaan SDP:n pituus on tällä hetkellä...

Close