Kategoriat
Politiikka

Täytetty mursu SDP:n johtoon

Walrus Smiling for the cameraCreative Commons License Polar Cruises
(JYVÄSKYLÄ) SDP valitsi uudeksi puheenjohtajakseen täytetyn mursun (Odobenus rosmarus) Jyväskylän puoluekokouksessa tänään perjantaina. Vaalitulos selvisi suoraan ensimmäisellä kierroksella, jolloin mursu sai yksinkertaisen äänienemmistön. Ei ihan niin yksinkertaiset äänestivät ulkoministeri Erkki Tuomiojaa ja puoluesihteeri Eero Heinäluomaa.
Täytetty mursu piti lyhyen kiitospuheen, jossa se ei sanonut mitään. Mursu painaa noin puolitoista tonnia ja se on taksidemaristi Karl Marxin käsialaa. Lehden saamien tietojen mukaan mursu on käsitelty niin, ettei se ala haista hallitusta koottaessa tai pahimpienkaan tupo-neuvottelujen aikana kepulaiselta tai kokoomukselta.
Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen sanoi olevansa varma siitä, että mursun johdolla SDP nousee seuraavissa eduskuntavaaleissa suurimmaksi puolueeksi.

Yksi vastaus aiheeseen “Täytetty mursu SDP:n johtoon”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden sivumäärä vähenee paperin työtaistelun seurauksena

(KAHVIHUONE) Paperiteollisuuden edelleen jatkuva työtaistelu aiheuttaa muutoksia myös Lehden ilmestymisaikataulussa. Sanomalehtipaperin vähyyden vuoksi Lehden painos- ja sivumääriä joudutaan jonkin verran...

Close