Kategoriat
Seksivau

Hollywood-spektaakkelit jyräävät leffateattereissa

(JORVAS) Räjähdyksiä! Eeppisiä taisteluita! Suurta rakkautta! Aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan Hollywoodin unelmatehtaan jättispektaakkelit ovat vallanneet elokuvateatterit tänäkin kesänä. Helteillä väki ei jaksa syventyä monimutkaisiin juonikuvioihin tai psykologisiin koukkuihin vaan kaipaa suoraa toimintaa. Ja sitä piisaa.
Finnkinon ja Sandrew-Metronomen tuoreimpien tilastojen mukaan kävijämäärissä kärkipaikkaa pitää tällä hetkellä Tyynenmeren sotatapahtumia heprealaisesta näkökulmasta luotaava uudelleenfilmatisointi Toora! Toora! Toora! pääosassaan Jeff Goldblum. Aivan sen kannoilla tulee Farrellyn veljesten uusi maailmansodan melskeeseen sijoittuva teinikomedia Tooga! Tooga! Tooga! ja Volkswagenin tehtaiden sotaponnisteluja kuvaava Bora! Bora! Bora!.
Sen sijaan odotettua heikomman startin sai ruotsalainen arkirealistinen lähiökuvaus Mora! Mora! Mora! ja sen sisarelokuvaksikin mainostettu lämminhenkinen kansankodin perheraina Hora! Hora! Hora!.

2 vastausta aiheeseen “Hollywood-spektaakkelit jyräävät leffateattereissa”

Tässä yhteydessä täytyy minusta ehdottomasti mainita myös Vatikaanin elokuvaharrastajien keskuudessa tämän kesän kohutuimmaksi noussut, kiellettyä rakkautta luostarin muurien sisällä kuvaava Ora Et Labora!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Täytetty mursu SDP:n johtoon

Polar Cruises (JYVÄSKYLÄ) SDP valitsi uudeksi puheenjohtajakseen täytetyn mursun (Odobenus rosmarus) Jyväskylän puoluekokouksessa tänään perjantaina. Vaalitulos selvisi suoraan ensimmäisellä kierroksella,...

Close