Kategoriat
Sähkeet

Pakkanen yllätti autoilijat

(ALLEGRO) Juhannuksen paluuliikenne oli muuttua kaaokseksi nelostiellä sunnuntai-iltana. Täysin ennalta varoittamatta kirjailijana ja kolumnistina tunnettu Jukka Pakkanen hyppäsi pusikosta ajotielle, loikki kaistojen ylitse ja katosi tien toisen laidan metsikköön. Useat autoilijat joutuivat tekemään hätäjarrutuksia ja pari tieltäsuistumistakin nähtiin.
Autoilija Kerttu Vähäsöyrinki, 182, Sipoosta sanoi Pakkasen tulleen täytenä yllätyksenä. ”Kamalaahan se oli, mutta toisaalta virkistävä yllätys kolmen päivän perheriitojen ja viinanjuomisen jälkeen. Ikään kuin piristi”, sanoi edelleen tukevassa myötätuulessa ollut Vähäsöyrinki poliisikuulusteluissa.
”Bahamontes! Poulidor! Bartali!” kuului metsiköstä tien varresta.

2 vastausta aiheeseen “Pakkanen yllätti autoilijat”

Taitaa olla ufo-havainto, kun havainnoitsijana oli noinkin nuorekas henkilö. Oikea Pakkanen olisi manannut mennessään Fausto Coppin nimen samassa yhteydessä kuin Gino Bartalin ja jatkanut riitelemällä itsensä kanssa siitä, kumman olisi pitänyt voittaa 1946.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehtimiehet nousevat paperimiehiä vastaan

(HELSINKI) Useat sanoma- ja aikakauslehdet ovat lomauttamassa suuren osan työntekijöistään. Syynä lomautuksiin on paperin loppuminen, ja tätä kautta lehtien seisokki....

Close