Kategoriat
Kotimaa

Hallitus toivoo luonnonmullistuksia lapsiluvun lisäämiseksi

(RAUTAVAARA) Suomen väestön ikääntyminen voitaisiin pysäyttää sopivalla sarjalla luonnonmullistuksia, esittää hallituksen asettama sosiaalidarwinistinen työryhmä. Työryhmä jätti torstaina kolmen kilometrin väliaikaraporttinsa eduskunnan miesten vessan pisuaariin.
Työryhmä perustaa väitteensä mm. Yhdysvalloissa tehtyihin havaintoihin, joiden mukaan esimerkiksi Floridan rannikon pyörremyrskyjä seuraa aina selvä piikki syntyvyysluvuissa. Vastaava ilmiö koettiin myös maan itärannikkoa taannoin koetelleen laajan sähkökatkon jälkeen. Siis pelon ja uhan läsnäolo ja muun tekemisen puute ajavat ihmiset lisääntymään.
Suomen ongelmaksi kuitenkin koetaan se, ettei täällä ole tähän käyttöön soveltuvia luonnonmullistuksia.

Oma apu paras

”Syysmyrskytkin ovat lähinnä säälittäviä, eikä yksi trombi jossain sysimetsän keskellä vielä pistä vipinää makuukammareihin. Infrastruktuuri on muutenkin surullisen hyvässä kunnossa”, voivottelee työryhmän vetäjä Jouko Kutema.
Ratkaisuksi pulmaan suositellaankin itsetehtyjä katastrofeja. Työryhmän mielestä viranomaiset voisivat sopivina hetkinä mm. katkaista sähköt runkoverkoista tai lavastaa pienimuotoisia sotilasvallankaappauksia ulkonaliikkumiskieltoineen. Hallitus on tiettävästi suhtautunut esitykseen alustavan myönteisesti.
”Arviomme on, että kun keskellä sydäntalvea pannaan maasta valot pois niin maa panee valot pois”, höröttää Kutema vastenmielisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ihmeparantaja teki selvän juoposta

(PAATTINEN) Paattisilla koettiin torstaina ihmeellisiä hengellisiä hetkiä, kun paikkakunnalle saarnaretkellään saapunut ihmeparantaja, voikkaalainen Erkki Lasarus teki silmänräpäyksessä selvän paikallisesta juoposta...

Close