Kategoriat
Sähkeet

Ihmeparantaja teki selvän juoposta

(PAATTINEN) Paattisilla koettiin torstaina ihmeellisiä hengellisiä hetkiä, kun paikkakunnalle saarnaretkellään saapunut ihmeparantaja, voikkaalainen Erkki Lasarus teki silmänräpäyksessä selvän paikallisesta juoposta Veikko Itkosesta.
Hämmästelevän seurakunnan edessä Lasarus huitaisi nopeassa tahdissa Itkosta kahdesti koivuastalolla otsaan ja takaraivoon, jonka jälkeen Itkonen putosi polvilleen ja kaatui kuolleena maahan. ”Metrisellä halolla kun kiskaisi Eki / saman tien juoposta selvän teki”, paasasi Lasarus kansan hurratessa.
Turun poliisi tutkii tapausta.

3 vastausta aiheeseen “Ihmeparantaja teki selvän juoposta”

Konginkankaan mandrillit taputtivat karvaisia käsiään. Turku on Suomen Turku.

hahahaha! Tämähän se vasta hauska olikin. Tekisiköhän Lasarus viikonloppuna Provinssissa minustakin selvän?
Ja tutkittavaahan Turun poliiseilla riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Semiootikkojen kesäjuhlilla edelleen merkitystä

(ELIMÄKI) Semiootikkojen kesäjuhlien järjestelytoimikunta vakuuttaa, että juhlat eivät ole menettäneet merkitystään vuosien saatossa. "Merkki kalenteriin vain" , kannustaa toimikunnan puheenjohtaja...

Close