Kategoriat
Sähkeet

Geneerisiä uutissähkeitä juhannukseksi

Eräitäkin pulloja juotu – Juhannuksena suomalaiset ovat jälleen nauttineet runsain mitoin alkoholijuomia. Halpa olut teki hyvin kauppansa elintarvikeliikkeissä ja Alkojen ovet kävivät tiheään viime tippaan saakka. Alkoholi on myös aiheuttanut ikäviä lieveilmiöitä, kuten tappeluja.
Ruuhkiakin ollut – Juhannuksen meno- ja paluuliikenne ovat taas aiheuttaneet runsaita ruuhkia maanteillä, kerrotaan joka puolelta. Tukkoisin on ollut Lahti-Heinola-väli, mikä yllätti taas aivan kaikki. Ojaankin on paikoitellen ajettu, ja joskus ihan kännissäkin. Kuolonkolareiltakaan ei teillä vältytty.
Molskis sano Eemeli – Juhannus on jälleen ollut hukkumiskuolemien osalta synkkää aikaa. Eri puolilta maata on saatu tietoja useiden eri-ikäisten ja -kokoisten henkilöiden hukkumisista, useimmiten veteen. Kovasti on valistettu. Liivit. Sepalus. Äyskäri. Ei mene perille.

3 vastausta aiheeseen “Geneerisiä uutissähkeitä juhannukseksi”

Näillä tilastonumeroilla ei vielä pahemmin lööpeissä revitellä. Olispa ollut edes Nykänen jossain keikalla! Tanjasta ei saa nyt keksimälläkään minkäänlaista juttua, missähän se Jasmin Mäntylä oli juhannuksena … joo tästähän se tulee
MISSÄ OLI JASMIN MÄNTYLÄ JUHANNUKSENA?
Ja 3. sivulle sitten ’Me emme tiedä’.

Ei helvetti. Mistä sitä nyt kahvipöydissä keskustellaan, kun viikatemies on vienyt jussina VAIN kymmenen urpoa? Luvut ovat laskussa, vaikka meillä on silkkitie halvan viinan markkinoille ja aurinkokin teki kaikkensa saadakseen aikaan joukkotuhoa kansan keskuudessa. Kai nyt jossain on kirves ja vasuri heilunut oikein olan takaa, mjitääh?

TTA Mikkonen teki tv-historiaa – Seitsemän päivää-lehden juhannusnumerossa tunnettu mediahahmo Timo T. A. Mikkonen on kirjannut ylös suomalaisen television historian merkittävimmät kohdat. Niihin lukeutuu TTA Mikkosen mukaan mm. K. Salminen parittajana, L. Airisto tennissukista vouhkaajana sekä itseään ei yhtään nuoremman näköinen Simo Frangén. ”Unohtamatta toki kaikkein merkittävintä eli Timo T.A. Mikkosta”, toteaa Timo T.A. Mikkonen. Timo T. A. Mikkosen meriitteihin kuuluu mm. maailman pisin Timo T. A. Mikkonen talk show, jota katsotaan videolta Timo T. A. Mikkosen perheessä joka joulu ja juhannus ohjaajan versiona. Entä rouva Timo T. A. Mikkonen, oletteko ylpeä Timo T. A. Mikkosen menestyksestä suomen television menneisyydessä? ”Kyllä hän on”, toteaa Timo T. A. Mikkonen buutsit tukevasti jalassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kaikki tervetulleita altruistien juhannusjuhlille

(NAANTALI) Tämänvuotisten Altruistien juhannusjuhlien ovet ovat avoinna kaikille halukkaille, ilmoitti juhlien järjestelykomitea torstaina. Naantalissa vietettävillä juhlilla ei peritä pääsymaksuja, ja...

Close