Kategoriat
Sähkeet

Kaikki tervetulleita altruistien juhannusjuhlille

(NAANTALI) Tämänvuotisten Altruistien juhannusjuhlien ovet ovat avoinna kaikille halukkaille, ilmoitti juhlien järjestelykomitea torstaina. Naantalissa vietettävillä juhlilla ei peritä pääsymaksuja, ja lisäksi kaikki tulijat saavat ilmaiseksi kahvia ja pullaa.
Pääorganisaattori Mikko Samarialainen lupasi, että kaikki paikalle tulijat myös pääsevät osallistumaan juhlille. ”Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on”, Samarialainen vakuutti ja antoi toisen ihokkaansa toimittajalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jokamiehenoikeuksia lisättävä

KOLUMNI JUHANNUKSEKSI Vuosi sitten juhannuksen alla toivoin, että alkoholin hintaa laskettaisiin lisää, jotta yhä useammat känni-idiootit hyppisivät mittumaarina jorpakkoon ja...

Close