Kategoriat
Sähkeet

Ääri-islannistien väkivalta kasvussa

(JANKKAA) Viranomaiset ovat huolissaan ääri-islantilaisten ryhmien lisääntyneistä väkivallanteoista. Vuoden ensimmäisen puoliskon aikana ääri-islannistien tekemät väkivaltarikokset ja terroriteot ovat kasvanet Euroopan tasolla jopa kolminkertaisiksi aiempiin vuosiin nähden.
Eniten väkivallasta ovat joutuneet kärsimään mm. lahtivalaat, kertoo keskiviikkona julkaistu poikkitieteellisen Harrison-Stetson-instituutin raportti. Ääri-islantilaiset ovat tällä viikolla Etelä-Korean Ulsanissa järjestetyissä kansainvälisissä neuvotteluissa uhanneet entisestään kiihdyttää terroritekojaan.

6 vastausta aiheeseen “Ääri-islannistien väkivalta kasvussa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tunnettujen johtajien elämäkerrat myyvät

(HELSINKI) Maailman tunnettujen johtajien elämäkertojen sesonki alkaa taas keskikesän korvilla. Tämä kesän hittikirjaksi on nousemassa Korean Rakastetun Johtajan Kim Jong...

Close