Kategoriat
Paavi Talous

Paavi paikkaa Vatikaanin kassavajetta myymällä tavaroitaan

(BOSSA NOVA) Paavi Benedictus XVI ilmoitti torstaina uudesta konstista kasvattaa Vatikaanin rahakirstuja. Huomattuaan entisen autonsa ja kotitalonsa herättämän ostokiinnostuksen, paavi aikoo nyt alkaa itsekin myydä omistamiaan esineitä nettihuutokaupoissa.
Juhannuksen jälkeen eBay-huutokauppaan ovat tulossa ainakin paavin tiistaisen kynsienleikkuun jäännökset, aito New Kids on the Block -juliste ja t-paita joita paavi käytti kardinaaliaikanaan polttareissaan, kolme nauhoitettua c-kasettia täynnä paavin itsensä esittämiä Junnu Vainion pornolauluja sekä puoliksi juotu jallupullo, jonka etikettiin paavi on omakätisesti piirtänyt rivohkon kuvan.
Paavin kanslia uskoo, että kaikkien tuotteiden hinnat kohoavat useisiin tuhansiin euroihin. Paavin entinen Volkswagen-merkkinen auto myytiin viime kuussa internethuutokaupassa lähes 200 000 eurolla.

2 vastausta aiheeseen “Paavi paikkaa Vatikaanin kassavajetta myymällä tavaroitaan”

Katolinen kirkko on yhä tyytymätön taloudelliseen tilanteeseen. Vatikaanissa on aloitettu YT-neuvottelut. Paavien viroista on tarkoitus vähentää yksi. Lisäksi koko Vatikaanin yksikköä uhkaa sulkeminen korkeiden työvoimakustannusten vuoksi.
Samalla Vatikaani ilmoittaa aikeistaan laajentaa toimintaansa Kiinan alati kasvaville markkinoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ääri-islannistien väkivalta kasvussa

(JANKKAA) Viranomaiset ovat huolissaan ääri-islantilaisten ryhmien lisääntyneistä väkivallanteoista. Vuoden ensimmäisen puoliskon aikana ääri-islannistien tekemät väkivaltarikokset ja terroriteot ovat kasvanet Euroopan...

Close