Kategoriat
Kulttuuri

Tunnettujen johtajien elämäkerrat myyvät

(HELSINKI) Maailman tunnettujen johtajien elämäkertojen sesonki alkaa taas keskikesän korvilla. Tämä kesän hittikirjaksi on nousemassa Korean Rakastetun Johtajan Kim Jong Ilin kohuteos ”Vittu mä olen sekaisin”.
”Siis wu-huu. Mä olen niin sekaisin. Eilen vasta mietin, että saatana mä olen hullu. Ydinase, jumalauta!” muistelee Jong seesteisesti kotimaassaan erinomaiset arvostelut saaneen teoksensa esipuheessa.
Toinen koko maailman huomion saanut teos on tuoreen paavin Benedictus XVI:n tulevaisuuden suunnitelmiakin listaava ”Vittu mä olen sekaisin”.
”Siis WU. Wuhuu. Mä olen niin sekaisin. Eilen vasta mietin, että saatana mä olen meshuggah. Kristuksen sijainen maan päällä, jumalauta!” summaa Bene tunnelmiaan uuteen virkaan tutustumaan ehdittyään.
Kiinnostavimmat kotimaiset tuotokset ovat ehdottomasti Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsäsen ”Vittu mä olen sekaisin”, presidentti Tarja Halosen ”Vittu mä olen sekaisin”, sekä perussuomalaisten Raimo Vistbackan uudestaan ja uudestaan pyydetty ”Paranoid”.

12 vastausta aiheeseen “Tunnettujen johtajien elämäkerrat myyvät”

Onko tuo ”Tarja Halosen `Vittu mä oon sekaisin`” ja muut viime aikoina tiheään toistuneet, häneen persoonaansa kohdistuneet arvostelut kenties vittuilua lehden lukijoille, jotka taannoin kritisoivat sitä ettei lehti ”siis koskaan kirjoita mitään negatiivista kommunismista tai Tarja Halosesta” (luetaan Zyskowicz -tyyliin naama rytyssä inisten).

Suoraan kuin omasta elämänkerrastani! Vittu mä olen sekaisin! Ainiin, tänään oli sinisten, ei punaisten pikkupillereiden päivä…

Jee, mä lähden baakariin! Vai mikä vittu se mun kirjan nimessä oleva sana oikein onkaan? Ettei vaan olis kommunistipirulaiset sujauttaneet jotain sekoitusainetta mun latteen Strindperin terassilla? Kaiken maailman anarkistia ja työtöntä siinä mun Espallakin kehtaa kulkea.

Nämä ovat kaikki kyllä selkeitä kopioita Friedrich Nietzschen teoksista ”Vittu mä olen sekaisin”, ”Vittu mä olen vieläkin sekaisin” ja ”Vittu mä olen sekaisin ja se on pelkästään kristinuskon syytä, saatana”

Suomen kansa on vakavasti järkyttynyt kulttuuriministeri Tanja Karpelaa riivaavasta työvimmasta. Ministeri on nyt ollut jo lähes 10 päivää yhtäjaksoisesti töissä, parhaillaan Meksikossa ”jossain v****n tärkeessä niinku kokouksessa”, toteaa ministerin erityisluottoneuvonantajatoimittaja Ismo Lusmu. Onneksi raskas työtaakka tulee katkeamaan viikon päästä alkavalla kesälomalla, joka tulee ansaitusti kestämään ”noin jouluun”, toteaa Lusmu. Suomalainen kulttuuri kiittää Karpelaa lomailusta, vaikkakin huomisaamuna noin miljoonalla suomalaisella tulee olemaan ”tosi paha tanjakarpela” päässään.

Ei jumalauta, en ole ikinä nauranut näin paljoa ääneen netistä luettua juttua. Osuitte johonkin mun nauruhermoon, Vittu mä olen sekaisin!

loistavaa loistavaa loistavaa !
Tällaista huumoria maailma kaipaa. Kiitos luojan se on suomeksi kirjoitetttua – salakielemme suo valtavaia vapauksia : )
T. Suuri Johtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pakolaispolitiikka sai uuden käänteen

(HELSINKI) Suomen valtion pakolaispolitiikka löysentyi selvästi tiistaina puolenpäivän aikaan. Monien lähteiden mukaan rajat avautuivat niin laittomille maahanmuuttajille kuin muillekin pohjoiseen...

Close