Kategoriat
Kotimaa

Pakolaispolitiikka sai uuden käänteen

(HELSINKI) Suomen valtion pakolaispolitiikka löysentyi selvästi tiistaina puolenpäivän aikaan. Monien lähteiden mukaan rajat avautuivat niin laittomille maahanmuuttajille kuin muillekin pohjoiseen kylmyyteen halajaville.
Maahanmuuttajatoimikunnan vastaavan sihteerin Vell Kamin mukaan kyse on vain ja ainoastaan Suomen uudesta pakolaipolitiikasta: maahan halutaan lisää työvoimaa. Tavoitteessa on myös onnistuttu, sillä silminnäkijöiden mukaan viimeisten tuntien ryntäys Suomen rajojen yli on ”ollut valtaisaa kuin muurahaisten marssi”.
”Yksi auto. Kaksi autoa. Hirvi. Kolme autoa. Orava. Neljä autoa”, rapotoi STT:n puskatoimittaja radiossa koko kansan korville.
Rajojen avautumisella on ollut siis myös negatiivinen vaikutus Suomen väkimäärään. Rajavartioiden lakon vuoksi monet suomalaiset älyköt ovat jättäneet maan.
Kam myöntää, että tätä ei osattu ennakoida.
”Viimeinkin pääsemme pois tästä idiotismin ikeestä, kertoo Ruotsiin paennut Gunnar Parempiosainen
Kamin mukaan Suomen rajoja ollaankin jälleen sulkemassa nopeasti, ettei parempiosainen ja ennen kaikkea kalliisti koulutettu akateeminen nuoriso pääse karkaamaan tietotaidon kanssa ulkomaille.
”Jos saamme ilmoituksen, että joku ylittänyt rajan luvatta, niin paperimiesvartio voidaan lähettää hakutehtäviin”, Kam sanoi.

5 vastausta aiheeseen “Pakolaispolitiikka sai uuden käänteen”

Suomen pakolaispolitiikka kääntyi toissapäivänä 37 astetta lounaaseen ja puoli piirua yläviistoon ja sen jälkeen sen menoista ei ole minkäänlaista havaintoa. Ottakaa yhteys viranomaisiin, mikäli teillä on tietoa sen liikkeistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden 1-vuotiserikoisnumero: Lehti täyttää yhden vuoden

(TOIMITUS) Arvon lukijat, on koittanut se onnellinen päivä, kun suomalaisen uutisjournalismin tuorein ja kirkasotsaisin tulokas, Samizdat-konsernin julkaisema Lehti, täyttää yhden...

Close