Kategoriat
Kotimaa

Venäjä valmistautuu suurhyökkäykseen

(HAAPARANTA) Venäjän puolustusvoimat valmistautuvat Suomea vastaan tehtävään suurhyökkäykseen, kertovat paikalliset sotilaslähteet. Hyökkäys aloitetaan ensi tiistaina, jos Rajavartijaliitto aloittaa lakkonsa.
”Tie on silloin vapaa. Kolmas armeijakunta katkaisee Suomen linjalla Suomussalmi-Oulu ja panssaroidut osastot tunkeutuvat ilmavoimien tukemana nopeasti suurimpiin asutuskeskuksiin. Operaatio on nopea ja kivuton”, lupaa kenraali Platon Rokassovski.
Suomen puolustusvoimat lupaa hyökkäyksen alkaessa nostavansa urhoollisesti kädet pystyyn. ”Mitään ei ole tehtävissä. Varusmiehistä hälyttävän moni ei kykene vetämään edes yhtä leukaa ja cooperin testin tulokset ovat laskeneet jo toistakymmentä vuotta. Suurin osa reserviläisistä karkaisi sitäpaitsi Ruotsiin”, laskeskelee pääesikunnan ylidesantti Manne Heim käpyjä keräillen.
Maan johto suunnitteleekin parhaillaan pakolaishallituksen perustamista ulkomaille johtamaan partisaanitoimintaa miehitysjoukkoja vastaan. Ehdokkaina ovat olleet ainakin Malaga, Torremolinos, Kos sekä Pattaya.

5 vastausta aiheeseen “Venäjä valmistautuu suurhyökkäykseen”

No hyvä että edes lehti kertoo etukäteen tällaisesta tapahtumasta, että ehtii lähteä livohkaan.

Tuulipuvut päälle ja vyölaukut esiin, mitään ei anneta ilmaiseksi. Varsinkaan Anneli Jäätteenmäkeä.

eikö se ole rajavartioliitto eikä rajavartijaliitto? isolla kirjoitettuna tietysti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Metsäteollisuus syyttää Paperiliittoa terrorismista

(SOLVALLA) Metsäteollisuus ry ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK syyttävät Paperiliittoa ja sen ruotsalaista veljesliittoa Pappersia terrorismista. Työnantajien mukaan työntekijäpuoli on levittänyt...

Close