Kategoriat
Talous Ulkomaat

Metsäteollisuus syyttää Paperiliittoa terrorismista

(SOLVALLA) Metsäteollisuus ry ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK syyttävät Paperiliittoa ja sen ruotsalaista veljesliittoa Pappersia terrorismista. Työnantajien mukaan työntekijäpuoli on levittänyt tahallaan legionellavirusta viiteen suureen ruotsalaiseen paperitehtaaseen ja pyrkii näin häiritsemään tuotantoa myös ulkomailla.
”Olemme pyytäneet apua Yhdysvalloilta ja Natolta ja tietojemme mukaan ilmaiskut paperimiesten tukikohtiin aloitetaan ehkä jo ensi yönä”, kommentoi Metsäteollisuuden kaartinkapteeni Fulgencio Batista.
”Nuke the bastards!” vastasi Donald Rumsfeld kaikkiin mahdollisiin tiedusteluihin.
Sillä välin Kilgore Trout oli tajunnut, ettei hän oikeasti ollutkaan olemassa, vaan oli vain jonkun muun mielikuvituksen tuote.

4 vastausta aiheeseen “Metsäteollisuus syyttää Paperiliittoa terrorismista”

Arto Paasilinnan romaanihenkilöt lakkoon. ”Nyt saa jumankauta riittää, me liitytään tukilakkoon paperialan puolesta”, jyrisi ex-siltainsinööri Jaatinen nummelalaisessa pubissa äkkiarvaamatta pitämässään tiedotustilaisuudessa. ”Ameriikalaiset ja enlantilaiset yrittää vallata ikihonka-suomalaiset Paasilinnan lukijakentät, mutta ei saatana tästä tulla yli taikka heilahtaa”, Jaatinen uhosi. Ukkosenjumala Rutja ei kommentoinut, joskin Lapin tulvatuhoilla saattaa olla yhteyttä asiaan. Lentävä kirvesmies Ronkoteus on ”toistaiseksi matkoilla”. ”Kahtellaan, ei tässä nyt vielä olla jäniksen selässä”, vastasi Paasilinnan PR-mies Vatanen saunasta Kainuun korvesta.

Paperityönantajat vetää paskoja sovitteluehdotuksia jotta voivat jatkaa työsulkua, ja kommarit saa syyt niskoilleen kun ne ovat niin ”ahneita paskiaisia”. Samaan aikaan myyjien varastot alkavat pikkuhiljaa tyhjentyä ja paperin maailmanmarkkinahintaa saadaan nostettua. Hyvin pelattu kyllä paperityönantajilta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
No älä helvetissä -sähkeet torstaille

Marco asuu miehen kanssa - Marco Bjurström asuu miehen kanssa, kertoi tuore Katso-lehti. "No oho, enpä olis uskonut", taivasteli Suomen...

Close