Kategoriat
Sähkeet

No älä helvetissä -sähkeet torstaille

Marco asuu miehen kanssa – Marco Bjurström asuu miehen kanssa, kertoi tuore Katso-lehti. ”No oho, enpä olis uskonut”, taivasteli Suomen kansa.
Lupaukset pitämättä – Useat hallitukset ympäri maailmaa eivät ole pitäneet lupauksiaan ihmisoikeuksien turvaamisesta, moittii Amnesty. ”Ei helvetissä, onko noin?” hämmästeli Maakansa.
Puolueilla yhä kannatusta – Kolmella suurella puolueella ja pienemmilläkin on yhä kannatusta, kertoo tuore gallup. Muutoksiakin taitaa olla. ”Hyvä Jumala sentään”, päivitteli Valittu kansa.

4 vastausta aiheeseen “No älä helvetissä -sähkeet torstaille”

Erkko luki lehdestä itsestään Aatos Erkko luki haastattelunsa julkaisemastaan Valituista Paloista ja päätti välittömästi käynnistää yleisönosastokeskustelun itsensä kanssa. ”Miten mää nyt noin niinku menin sanomaan?”, äimisteli itse Erkko itse toimittamaansa tekstiä itsestään.

Opiskelijoilla ei varaa TV-lupiin – Valtavasta kiva-kiva-trendikkäästä mainonnasta huolimatta televisiolupamaksajien kunta, varsinkin opiskelijoiden keskuudessa, ei ole ottanut kasvaakseen. Kuuliaisia maksajia opiskelijaasuntoloissa ei ole löytynyt tiedettävästi vielä yhtään, vaikka ohjelmien tarjonta joka kanavalla on laajentunut yksipuolisisesta uutis-dokumentaarisesta tutkivasta journalismista tosiTVduudsonskeidaan. ”Vitustako minä tiedän, mitä tässä pitäisi tehdä! Eläkettähän minä tässä vaan kartutan”, hellävaroen kommentoi televisiolupatarkastajien überjumalolento Rudolf Hitler ja siemaisee aamun ensimmäisestä kahvipannullisesta aimo tujauksen pohjaanpalanutta bitumia.

Lehdessä ei edelleenkään hauskoja uutisia. Tuoreen tutkimuksen mukaan Lehden lukijat eivät edelleenkään pidä Lehden uutisia hauskoina. ”Siis näinkö todella”, Lehden toimituksesta ihmeteltiin äimän käkenä.

Myöskään uusi päätös opintolainan lyhennysten verohelpotuksesta ajoissa valmistuneille ei ole toistaiseksi tuottanut odotettua ryöppyä valmistuneita maistereita ja insinöörejä työmarkkinoille. ”Eipä olisi tuotakaan uskonut näkevänsä”, kommentoi eräs yhteiskuntatiet. yo jonka työmatkan kuulemma keskeytimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Gallup: Jos ei mulla niin ei muillakaan

(JOROINEN) Suomen Kansa on jo kyllästynyt paperialaa vaivaavaan työtaisteluun ja toivoisi asiaan pikaista ratkaisua. Kansan Enemmistö on myös sitä mieltä,...

Close