Kategoriat
Urheilu

Suomi kaatui tuttuihin virheisiin Euroviisuissa

(VEKARAJÄRVI) Suomen putoaminen jälleen kerran mitalipeleistä Euroviisuissa on herättänyt laajaa kuohuntaa sekä internetin keskustelupalstoilla että alan piireissä kaukalon ulkopuolella. Selitystä on haettu niin peluutuksesta, pelaajavalinnoista kuin harjoittelumetodeistakin. Kriitikkojen mielestä vanhat helmasynnit ratkaisivat tälläkin kertaa.
”Yli- ja alivoimalla oltiin yksinkertaisesti huonoja. Maalineduspelaaminen oli kelvotonta molemmissa päissä, eikä selvistäkään paikoista kyetty iskemään kiekkoa sisään”, analysoi Petteri Sihvonen vankkoihin näyttöihinsä perustuen.
Sakari Pietilän mukaan Suomen menestymättömyys kulminoituu ennen kaikkea ykköstähdeksi ja ”liideriksi” kaavaillun Geir Rönningin epäonnistumiseen. ”Ketjun Geir Rönning-Geir Rönning-Geir Rönning peli ei lähtenyt missään vaiheessa kulkemaan, ja valmennuksen olisi pitänyt kokoonpanoja muuttelemalla yrittää puhaltaa henkeä joukkueeseen. Lisäksi ykkösmaalivahti Geir Rönningille olisi pitänyt antaa enemmän luottoa pienistä haparoinneista huolimatta”, Pietilä arvelee vankkoihin näyttöihinsä perustuen.

Kysymys Summanen

Kumpikaan kriitikoista ei silti lähtenyt hakemaan syntipukkia valmentaja Erkka Westerlundista, vaikka mahalasku onkin palauttanut mieliin monille maailmancupin jälkipyykin ja saanut äänekkäimmät vaatimaan Raimo Summasen paluuta valmennusjohtoon. Myös johtoportaaseen on kaivattu muutoksia. Etenkin ”rautakansleri” Kalervo Kummolaa on vaadittu eroamaan.
”Se on ruma. Ihan vitun ruma. Hyi helvetti että voi olla ruma”, perustelee nimimerkki HIFK Forewer Jatkoajan palstalla. Kummola ei kuitenkaan kritiikkiä niele.
”Ramista halutaan nyt tehdä jonkinlainen ihmelääke, mutta emme me ala tehdä päätöksiä minkään netin keskustelufoorumien perusteella. Valmentajille on annettava työrauha. Kyllä Suomi vielä menestyy”, ennustaa Kummola vankkoihin näyttöihinsä perustuen.
Pelicans-takkiin pukeutunut Sihvonen huomauttaa vielä, että Suomelta puuttui tämän vuoden mittelöistä monia huippupelaajia, kuten Geir Rönning, Geir Rönning ja Jari Sillanpää. Selityksiä siis riittää, mutta lopputulemaksi jää, ettei Suomi kyennyt tänäkään vuonna päihittämään ainuttakaan nk. ”isoista maista”.

6 vastausta aiheeseen “Suomi kaatui tuttuihin virheisiin Euroviisuissa”

Taas on jouduttu miettimään kauan tätä juttua. Normaalilla älykkyydellä varustetut ihmiset eivät alle parin tunnin näin huonoja juttuja keksi.

Karvausta vastustajan päässä olisi pitänyt lisätä, mutta minkä sille voi. Kiekko on kiekkoa.

Wow… Oikeesti. Taa oli ehka paskin juttu jota koskaan olen lukenut. 12 pistetta sille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Venäjä kiistää ilmatilan loukkaukset

(HELSINKI) Venäjän ilmavoimat kiistää Suomen ilmatilan loukkaukset. Ilmavoimien tiedottaja Vlad "Seivästäjä" Seivästäjän mukaan venäläiskoneet eivät ole loukanneet Suomen ilmatilaa. Suomen...

Close