Kategoriat
Politiikka

Venäjä kiistää ilmatilan loukkaukset

(HELSINKI) Venäjän ilmavoimat kiistää Suomen ilmatilan loukkaukset. Ilmavoimien tiedottaja Vlad ”Seivästäjä” Seivästäjän mukaan venäläiskoneet eivät ole loukanneet Suomen ilmatilaa. Suomen ulkoministeriö puolestaan ilmoitti eilen, että sillä on todisteet toistuvista ilmatilanloukkauksista.
”Ei. Yksikään meidän kone ei ole koskaan loukannut Suomen ilmatilaa. Eikä minkään muunkaan valtion. Koskaan”, kommentoi ”Seivästäjä” Seivästäjä.
Monet tahot ovat kuitenkin väittäneet, että itse asiassa Venäjän ja sitä ennen Neuvostoliiton koneet ovat loukanneet viime ja tämän vuosisadan mittaan loukanneet useidenkin valtioiden ilmatilaa.
”Niin. No. Ovathan ne, kun oikein asiaa ajattelee. Mutta saatana, tuuppa tänne sanomaan!” kuittaa Seivästäjä väitteet neuvostovalmisteista, äärioloissakin luotettavaa AK-47 rynnäkkökivääriään puhdistaen.

2 vastausta aiheeseen “Venäjä kiistää ilmatilan loukkaukset”

En ymmärrä miten kansan keskuudessa suosittu, hyvyydellä Romanian maakuntaa hallinnut prinssi on joutunut Venäjän ilmavoimien tiedottajaksi.

Sitä se EU teettää. Perinteisten käsityöammattien harjoittajat ajautuvat vääjäämättä byrokratian rattaisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paperiliitto hamuaa työsulunmurtajia Ruotsista

(VALKEAKOSKI) Metsäteollisuus on ilmoittanut olevansa valmis jatkamaan nyt kaksiviikkoiseksi tarkoitettua työsulkua, kunnes neuvotteluratkaisuun työntekijäpuolen kanssa päästään. Työntekijöitä edustava Paperiliitto on...

Close