Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä rinnakkaistodellisuudesta maanantaiksi

Jalkapallojuhlan tuntua – Turun Kauppatorille viritellään jättimäistä screeniä keskiviikkoisen Mestarien liigan loppuottelua silmälläpitäen. TPS:n ja IFK Göteborgin keskiviikkoista hegemoniakamppailua jännittämään odotetaan pääkaupunkiin kymmeniä tuhansia futisdiggareita joka puolelta maata, etenkin Karjalasta. Jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Raimo Summanen veikkasi TPS:lle niukkaa mutta selvää voittoa.
Viimeiset ydinaseet hävitetty – Maailman ydinasevallat hävittivät maanantaina juhlallisin menoin viimeiset ydinkärkensä Kansainliiton järjestämässä juhlatilaisuudessa. Näin maat täyttivät suunnitelmien mukaisesti vuoden 1968 NPT-sopimuksessa antamansa lupaukset. Juhlapuhujana toimi Yhdysvaltain presidentti, maan valtaväestöä cheyennejä edustava Punainen Härkä.
Afrikan unioni ei aio lisätä kehitysapuaan – Afrikan Unioni ilmoitti maanantaina, ettei se aio lisätä kahdenvälistä kehitysapuaan Pohjoismaille niiden pyynnöistä huolimatta. AU arvioi, että maiden elintaso kasvaa tulevina vuosina ripeästi, kun niihin siirtyy teollisuustuotantoa kalliimman hintatson maista, kuten Kiinasta.”Paskempi homma”, kommentoi Suomen viidennen tuulivoimalapuiston avajaisissa puhunut Vasemmistoliiton puoluejohtaja Ben Zyskowicz.

5 vastausta aiheeseen “Sähkeitä rinnakkaistodellisuudesta maanantaiksi”

Monessako rinnakkaistodellisuudessa Lehti ilmestyy, ja mitä eri tiedonvälitystapoja niissä on käytössä? Uutinen ydinaseiden hävittämisestä lähetettiin varmaan savumerkeillä, mutta sillä tavalla tietoliikenne tuottaa maailmanlaajuisesti niin paljon kasvihuonekaasuja että sen rinnakkaistodellisuuden maapallo on varmaan asumiskelvoton, ja ydinaseiden hävittämisellä ei ole vtunkaan merkitystä. Sen rinnakkaismaailman voi varmaan huoleti poistaa kvanttipeilin pikavalinnoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkijat: Tähtien Sodalla ei poliittisia ulottuvuuksia

(NABOO) Uusimmasta Tähtien Sota -elokuvasta syntynyt poliittinen kohu on vailla perusteita, arvelevat kansainvälisen politiikan asiantuntijat. Yhdysvalloissa on epäilty, että "ohjaaja"...

Close